nb1.hu

Boér elmondta, miért nem lett a DEAC edzője

Tiszta vizet öntött a pohárba.

Néhány hete emlékezetes sajtótájékoztatót tartott az NB III Keleti csoportjában szereplő DEAC együttese. A gárda Kondás Elemér irányításával a második helyet kaparintotta meg az őszi idény során, de Kondás nem folytatja a munkáját a klubnál, mivel Győrbe igazolt. A cívisvárosiak gőzerővel keresték a megoldást a kialakult helyzetre, és úgy tűnt, Boér Gábor irányíthatja idén az együttest. Aztán Boér és segítője, Makra Zsolt nem jelent meg a sajtótájékoztatón. 
 

DEAC: elmaradt Boér Gábor bemutatása

 

Az edzőpáros hétfő reggel a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elevenítette fel a meglepő eseményt. Boér szerint a DEAC vezetősége nagyon szimpatikus dolgot vázolt fel nekik. Kijelentette, nem az anyagiak miatt nem jött létre a megegyezés. A kontraktus időtartama körül ment a vita, emellett Boérék olyan pontot szerettek volna a szerződésbe iktatni, hogy ha valahonnan keresik őket, lehetőségük legyen a váltásra.
 
"Nem értettem, hogy a sajtótájékoztató hogy jött szóba olyan stádiumban, amikor nincs megegyezés" – hangsúlyozta Boér. Makra Zsolt szerint a DEAC vezetői a sajtótájékoztató napján már tudták, hogy nem lesz megállapodás. Makra egyébként dicsérte a hajdúsági alakulatot, úgy véli, a DEAC egy dinamikusan fejlődő, stabil háttérrel rendelkező klub.
 

Élő közvetítés az átigazolásokról – Priskin és Remili is bemutatkozott – NB1.hu

 

Boérék a 2019/2020-as idénynek Győrben vágtak neki, de a kisalföldi klubtól decemberben távozniuk kellett. Boér elárulta, csalódottak, hogy nem fejezhették be a győri munkát.
 
"Akkor lesz valaki igazi edző, ha kirúgják. Persze ezt jó lett volna elkerülni" – fogalmazott Boér Gábor, aki hozzátette, az első napokban lehetőségük volt a feltöltődésre, de már hiányzik nekik a munka. 
 
A DEAC-ot a tavasszal Schön László fogja irányítani, a szakember legutóbb a Ceglédet trenírozta. 

Büszkeség és pozitív impulzusok: új edző a bajnokesélyesnél – interjú

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC