Riválistól érkezett a Kecskemét első, nyári igazolása - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Riválistól érkezett a Kecskemét első, nyári igazolása

2019. június 18. kedd 13:01  | Simon Zoltán
NB3

Már ünnepelt feljutást az NB II-be.

Kéri Tamás már ünnepelt NB III-as feljutást. 
 
Megvan a Kecskeméti TE első nyári érkezője, Kéri Tamás személyében NB II-es rutinnal is rendelkező, rutinos középpályás érkezik Szegedről - jelentette be a klub.
 
A 28 éves Kéri Tamás Szegeden kezdett el futballozni, egy rövid sándorfalvi kitérő mellett a Tisza Volán, a Szeged 2011 és a SZEOL színeiben is szerepelt. Előbb a megye I-ben, majd az NBIII-ban is nagyon fiatalon bemutatkozott a Tisza Volánban, a 2011/2012-es szezonban már alapember lett, 27 meccsen 10-szer volt eredményes a harmadosztályban. El is vitte a Szeged 2011, ahol 26 meccsen lépett pályára a másodosztályban, ám kiestek. Ezután is meghatározó játékos maradt, azonnal visszajutáshoz segítette csapatát, ezt követően újabb 15 meccs jutott neki az NBII-ben.
 
2015-ben igazolt a SZEOL-hoz, ahol ismét feljutást ünnepelhetett, majd a másodosztályban 35 meccsen (29-szer kezdőként) kapott bizalmat. A SZEOL végül kiesett a harmadosztályba, ahol csapatával előbb ötödik helyen zárt, majd idén sokáig a bajnoki címért is versenyben voltak, végül bronzérmesek lettek.
 
Kéri Tamás izgatottan várja a felkészülést, mert bár a Szeged 2011 színeiben már elkerült Gyulára korábban, ez egy új fejezet lesz számára:
 
„Számomra nem ez az első nagyobb váltás, hiszen a Szeged 2011-nél úgy játszottam, hogy időközben Gyulára költöztünk, két évet töltöttem el így a csapatnál. Nekünk ez egy olyan év volt most a SZEOL-nál, hogy mindent egy lapra feltéve szerettünk volna bajnokságot nyerni. Ez nem sikerült, így most jött el annak az ideje, hogy új impulzusokat megtapasztalva, új lehetőségekbe belekóstolva próbáljam ki magam máshol, ahol komoly tervek vannak. Sokat számított a váltás során Zoran Kuntics személye, akivel az NBII-es tavasz során dolgoztam már együtt a SZEOL-nál. Külön is megkeresett engem, hogy szeretne a csapatban tudni, így természetesen örömmel igazoltam a KTE-hez.”
 
Kéri Tamás statisztikái:
 
NB II: 76 meccs/4 gól
 
NB III: 144 meccs/17 gól
 
A Kecskemét bejelentett még egy igazolást, részletek a linkre kattintva olvashatóak.

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU