Putnok: az edző után nyolc játékos is búcsúzott - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Putnok: az edző után nyolc játékos is búcsúzott

2020. January 23. Thursday 10:14  | Bíró Ádám
NB3

Komoly átalakulás a csapatnál.

Kép forrása: Putnok/Facebook
Új szelek fújnak a harmadosztályban érdekelt Putnok csapatánál. Az együttes az NB III Keleti csoportjában a kilencedik helyről várhatja a folytatást. Az őszi idényben Kriston István irányította a gárdát, de Kriston az új évben a DVSC szakmai stábját erősíti. Kriston utódja Nagy Csaba lett, Nagy korábban pályaedzőként segítette elődje munkáját.
 
Nem csak a kispadon lesz változás a putnoki klubnál. Az együttestől nyolc játékos biztosan távozik az átigazolási időszak alatt. Tucsa Róbert, Nemes Milán, Elek István, Nyitrai Dávid, Pomozi Zoltán, Illés Richárd, Tóth Szabolcs és Illés Gábor pályafutásában is új fejezet kezdődik - tájékoztat a csapat weboldala
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A 19 esztendős Pomozi abszolút alapembernek számított az ősszel, hiszen ő védte az alakulat kapuját az összes mérkőzésen. Nyitrai szintén fontos láncszeme volt a putnoki gépezetnek, mivel 17 bajnokiból 16 alkalommal kezdőként számítottak rá. Az NB I-es tapasztalattal is rendelkező Nemes fél év után vált ismét csapatot. Tucsa Róbertet több poszton is bevetették, távozásával egy univerzális futballistát vesztett el a Putnok.
 
A putnokiak állítólag már három játékossal megállapodtak, róluk a klub később ad tájékoztatást. 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU