Puskás Akadémia: Szélesi utódja ötössel mutatkozott be - REAKCIÓ - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Puskás Akadémia: Szélesi utódja ötössel mutatkozott be - REAKCIÓ

2020. July 13. Monday 14:12  | Bíró Ádám
NB3

Több fiatal is lehetőséget kapott.

Kép forrása: Puskás Aréna/Facebook
Új időszámítás kezdődött a Puskás Akadémia második csapatánál. Szélesi Zoltán távozott a csapattól, a szakember az U17-es magyar válogatottat fogja irányítani. Szélesi örökébe Nagy Ádám lépett. Az új edző bemutatkozása remekül sikerült, hiszen a felcsútiak 5-1-es győzelmet arattak a Somorja ellen. 
 
Nagy úgy véli, az első félidőben a játékosok megvalósították azt, amit a szakmai stáb tagjai kértek tőlük. A második játékrészben pedig fiataloknak is esélyt tudott adni a bizonyításra.
 
"Remek megmérettetésen vagyunk túl, nagyon jó csapat ellen futballoztunk. Már az első felkészülési mérkőzésen kellő erőbedobással játszottunk. Az első félidőben azt láttuk a pályán, amit a szakmai stábbal szerettünk volna. Örülök, hogy a második félidőben több fiatalnak is lehetőséget tudtunk adni. Öt gólt szereztünk, de ebből nem szabad messzemenő következtetést levonni, mert nem volt könnyű meccs. Voltak olyan szituációk, amikor szerencsésen jöttünk ki a dolgokból, de ez a mai találkozó jó alapja lehet annak a munkának, amit hétfőn elkezdtünk" - mondta Nagy Ádám a pfla.hu-nak.
 
Felkészülési mérkőzés
PAFC II – STK Somorja (szlovák II. osztály) 5–1 (2–0)
PAFC II: Molnár – Hosszú, Papp K., Mayer, Körmendi – Vizler, Sipos G., Ominger, Kalmár – Magasföldi, Corbu
Csereként pályára lépett: Pataki M., Berekali, Kocsis Ba., Godányi, Nagy Z., Gazdag V., Alaxai, Kocsis D., Gruber
Gólszerző: Corbu (2), Sipos G., Ominger, Nagy Z
 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU