NB I-es csapatoktól is igazolt a Hévíz - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

NB I-es csapatoktól is igazolt a Hévíz

2020. február 18. kedd 09:17  | Simon Zoltán
NB3

Rengeteg távozó is volt.

Hévíz SK- ASV Siegendorf 3-0 (2-0) 
Hévíz: Czirjék – Farkas, Tratnyek, Sebestyén, Csibra – Nedelkó, Németh E., Horváth M. (Vass), Pajor – Tóth G. (Németh Á.), Bontó. Csereként játszott: Benke, Török, Pődör. Gólszerzők: Bontó (2), Németh E. (11-esből).
 
A vendégek az osztrák negyedik vonalban játszanak, és jó esélyük van a nyáron feljutni a harmadik ligába. A hazaiak jól játszottak, biztosan győztek, és az összeállításból kiderül, hogy számos új játékos érkezett a Hévízhez - jelentette a zaol.hu
 
Ám előbb nézzük a távozók listáját: Macher Dávid (Ausztria), Kiss Balázs (Sárvár), Horváth Leonárd és Horváth Dániel (Helsa Andráshida TE), Szi Péter József (Gyenesdiás), Kobra György (Csács-Nemesapáti), Baráth Martin (Nagykanizsa FC). A mérkőzésen pályára léptek azok a játékosok is, akiket kölcsönvett a klub, illetve leigazolt. Siófokról érkezett Benke András kapus, valamint Csibra Dániel kölcsönbe, a ZTE FC-től ugyancsak kölcsönbe érkezett Sebestyén Lóránt és Szökrönyös Dániel. Tratnyek Dánielt a Kaposvártól igazolták le, Kovács Gergőt pedig az Ajkától, utóbbi korábban évekig a ZTE labdarúgója volt. Farkas Dániel Pápáról tért vissza a hévíziekhez, Pödör Regő pedig a Zalaszentgróttól.
 
Damina László vezetőedző elmondta: ezzel kialakult a tavaszi keretük, az újak közül Szökrönyös és Kovács sérülés miatt nem játszott ezúttal. 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU