Muppet show: újabb rossz hírt kapott az edző - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Muppet show: újabb rossz hírt kapott az edző

2019. May 24. Friday 18:10  | Bíró Ádám
NB3

Megyei rangadón kellene bizonyítaniuk.

Már csak két forduló van hátra az NB III idei szezonjából. A Taksony a hétvégén a Dabas csapatát látja vendégül. Egyik csapat sincs kirobbanó formában, hiszen a taksonyiak az előző négy meccsüket elvesztették, míg a dabasi alakulat a legutóbbi három játéknapon csak egy ponttal gazdagodott. 
 
A Taksony mesterének, Szabados Tamásnak szaporodnak a gondjai a Pest megyei rangadó előtt, hiszen újabb játékosa dőlt ki a sorból. A tréner egyébként úgy gondolja, hogy két eltérő stílusban futballozó csapat találkozik egymással, ami mindenképpen érdekessé teszi az ütközetet. 
 
" Ami hetek óta nálunk megy, az már a Muppet showra hasonlít, bár ezen nekünk vezetőknek és jó pár játékosnak nincs kedve mosolyogni. Sérültjeinkhez csatlakozott Balogh, aki az elmúlt fordulóban olyan szerencsétlenül esett az ellenfél sarkára, hogy vállszalagsérülést szenvedett, így még az egyik legveszélyesebb játékosunk is kidőlt a hátralévő két fordulóra. Egyetlen kapusunk is sérüléssel bajlódik, de nagyon remélem, hogy ettől függetlenül hétvégén be tud állni a kapuba. A héten nagyon foghíjasan nézett ki az öltöző, ettől függetlenül ezt a hátralévő két mérkőzést szeretnénk minél szebben befejezni, s nagyon bízom benne, hogy játékosaim is így gondolkoznak, mert attól függetlenül, hogy már nem kell izgulnunk, igenis sok múlhat ezen a két találkozón. Ráadásul csak egy Pest megyei rangadóról beszélgetünk, ha másért nem, ezért igenis nagy presztízse van. Ellenfelünk egy kulturált, jól felkészített társulat, nem hiába tartózkodik ott, ahol van, bár ők is éltek meg nehezebb periódusokat, akárcsak mi. Két teljesen más stílusú csapat találkozik, ebből fakadóan érdekes 90 perc elé nézünk, amelyen szeretnénk és meg is fogjuk oldani, hogy mifelénk billenjen a mérleg nyelve" - fogalmazott Szabados.
 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU