Monor: épülnek a pályák - KÉPEK - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Monor: épülnek a pályák - KÉPEK

2020. July 07. Tuesday 14:02  | Simon Zoltán
NB3

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A MONOR BEJELENTÉSE:
 
"Újabb fejlesztések a Balassi utcai sporttelepen
 
Néhány hete számoltunk be a Monori Sporttelep műfüves labdarúgó pályáinak felújításáról, karbantartásáról. A Monori Sportegyesület, kihasználva a társasági adó és az MLSZ utánpótlás támogatására nyújtott lehetőségeit, ismét jelentős felújításokat, beruházásokat valósít meg. Ezúttal két új, élőfüves pálya kialakítása zajlik; miközben a sportolók és nézők által használt mellékhelyiségek felújítása is folyamatban van.
 
 

null

null

 
A Monori Sportegyesület és a Labdarúgó Szakosztály vezetésének határozott célja az utánpótlás korosztályok szakmai és infrastukturális helyzetének javítása. Ennek érdekében, most két 20x40 méteres élőfüves pálya kerül kialakításra, melynek forrása az MLSZ Produktivitási rendszerén keresztül kapott támogatás. A pályák beépített öntözőrendszerrel és vakondhálóval készülnek el, így biztosítva a jövőben az igényes edzésmunkához szükséges feltételeket.
 
 

null

null

 
Emellett megújul az edzőpályák melletti külső mellékhelyiség is. A TAO-s támogatási program segítségével új, műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre, így komfortosabb használatot biztosít az edzésekre, mérkőzésekre látogatóknak. A mellékhelyiségekben a vizesblokkok is rövidesen felújításra kerülnek, így az új szezon kezdetére megújul a sporttelep egy újabb épülete."

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU