Megvan az Eger új vezetőedzője - esti híradó - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Megvan az Eger új vezetőedzője - esti híradó

2021. June 11. Friday 19:36  | Juhász Gergely
NB3

Távozókat jelentett be a Füzesgyarmat és a Tiszafüred.

Kép forrása: fuzesgyarmatisk.hu
EGER
 
Megvan az új vezetőedző:
 
,,Labancz Róbert váltja a csapatunk kispadján a távozó Vitelki Zoltánt.
 
Az új edző előzőleg a Gyöngyösi AK Mátra-Beton csapatának kapusedzője, majd edzője volt az előző szezonban. A 2016-2017-es szezonban az Ő vezetésével jutott fel a Gyöngyös az NB III. Keleti csoportjába.
 
Csapatunk Labancz Róbert edző irányításával 2021. június 21-én kezdi meg a felkészülést az NB III. 2021-2022-as szezon küzdelmeire."
 
FÜZESGYARMAT
 
Ketten távoznak:
 
,,Csillag László vezetőedző után két játékos is távozott az NB III-as labdarúgó-csapatunktól. Az ifjú belső védő, Tóth Olivér, valamint a játékmester, Kis Szabolcs is új egyesületben folytatja a sportkarrierjét.
 
A jászberényi származású 20 esztendős Tóth Olivér – aki tavaly nyáron az Újpest II. csapatától került hozzánk –, a tanulmányai végett vált klubot, noha tavasszal szinte fix helye volt a védelem belsejében. Egyelőre nem ismert az új állomáshelye, illetve egyetlen helyről sem jelentették be az érkezését.
 
Nem úgy, mint a rutinos Kis Szabolcsét. A 31 esztendős játékmester három és fél év után válik meg csapatunktól és követi Csillag László edzőt, a nagy terveket szövő Hajdúszoboszlóhoz. Az irányító helyben alapított családot, ennek ellenére nem tudott nemet mondani az NB III-ba osztályozó nélkül, frissen felkerült szomszédvári csapat csábításának.
 
Ismert, hogy a tavaszi keretből idény közben távozott Árvai Ádám, Balogh Gusztáv és Vajda Roland, hozzájuk csatlakozik a most említett két játékos. Természetesen folyamatban vannak a tárgyalások a hosszabbítások és a távozók pótlását illetően, ezekről hamarosan döntés és hivatalos bejelentés születhet.
 
A távozó játékosainknak további sok sikert kívánunk pályafutásukhoz és köszönjük mindazt, amit a klubért tettek!"
 
TISZAFÜRED
 
Ketten távoznak:
 
,,Ahogy azt tegnap már jeleztük, ha nem is tervezünk gyökeres változást keretünkben, azért lesz némi játékosmozgás az elkövetkező napokban. Iván Milán, Szabó Tamás és Bíró Péter távozását már bejelentettük, mára pedig újabb két játékos sorsa dőlt el.
 
A 36 éves Urbin Péternek, illetve a 22 éves Papp Norbertnek megköszöntük a közös munkát – tudtuk meg klubunk elnökhelyettesétől, Ábrahám Tamástól.
 
A rendkívül rutinos Urbin Péter a télen érkezett klubunkhoz, tizenkét bajnokin lépett pályára színeinkben és öt góllal járult hozzá csapatunk 11. helyezéséhez. Papp Norbert mindössze kétszer volt kezdő tavasszal, kilencszer csereként kapott lehetőséget és egy gólt szerzett.
 
Mindkettőjüknek sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz."

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU