Már átélt egy felfüggesztett bajnokságot a Balassagyarmat edzője - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Már átélt egy felfüggesztett bajnokságot a Balassagyarmat edzője

2020. április 01. szerda 11:19  | Juhász Gergely
NB3

Az élményei mellett, a lehetséges forgatókönyvekről is beszélt.

Kép forrása: bse1902.hu
A Balassagyarmat vezetőedzőjének nem ismeretlen egy felfüggesztett bajnokság, Nagy Tibor szerint már nem tudják befejezni ezt a szezont. Mint ismert, az MLSZ felfüggesztette az összes magyarországi futball-bajnokságot, a koronavírus terjedésének lassítása érdekében. Nagy Tibor nyilatkozott arról, hogyan élik meg a szokatlan helyzetet.
 
Minden hétre elkészítik az edzésterveket, amit a játékosok egyénileg végeznek el. Nem könnyű szinten tartani a játékosokat, de sokkal nagyobb gondnak tartja az, amit a világban történik.
 
Nagy Tibor szerint már nem tudják befejezni a tavaszi szezont. 1998-ban már átélt egy ilyet Indonéziában, leállították az egyik pillanatról a másikra a bajnokságot, végül eredményhirdetés nélkül fejezték be a szezont, nem is jegyzik azt az évet.
 
Megbízik a játékosaiban, hogy becsületesen elvégzik a feladatokat, ha valaki nem így tesz, az nagyon hamar ki fog derülni. Nem lesz jó hatással a csapatokra ez a kihagyás, már semmi sem lesz olyan, mint azelőtt.
 
A Balassagyarmat vezetőedzője ezt tenné a felfüggesztett sorozattal:
 
,,Én ugyanazokkal a csapatokkal indítanám el a következő bajnokságokat, ahogy a korábban említett indonéz esetnél is tették, mintha ez az évad meg sem történt volna. Ezen mondjuk a profiknál lehet változtatni, ahol nagyon sok pénzt belefektettek, gondolok itt arra, hogy a másodosztályból felkerülhetne két csapat, és akkor tizennégy tagú lenne az NB I. Az NB II-ben eleve tizenkilencen maradtak, így oda fel tudna menni a harmadik vonalból három klub. Nem lesz egyszerű a döntés, sőt nagyon nehéz, de sajnos meg kell hozni."
 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU