Kőkemény meccs Monoron; fantasztikus mesternégyes - eredmények, tabellák - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Kőkemény meccs Monoron; fantasztikus mesternégyes - eredmények, tabellák

2019. September 08. Sunday 17:47  | Nagy Benjámin
NB3

Őrült körülmények között vesztett pontokat a Pécs.

Kép forrása: Facebook/"NB3 FOCI" csoport, Csobán Róbert

 

Válogatott szereplések ide, válogatott szereplések oda, kiváló mérkőzéseket hozott az NB III 6. fordulója. A Közép csoportban először vesztett pontokat az eddig hibátlan Pécs: a listavezető Monoron játszott 2-2-es döntetlent, úgy, hogy a 80. percben emberhátrányból állította be a végeredményt a vendéglátó, a 90. percben pedig egy pécsi játékost is kiállítottak - a találkozó keménységéről a gólok és a piros lapok mellett a kilenc sárga lap is tanúskodik. Szenzációt hozott még a Kozármisleny-Kelen összecsapás is, ahol a hazaiak 4-2-es arányban diadalmaskodtak, és mind a négy találatukat Jelena Richárd szerezte. Egyébiránt a Szentlőrinc és az Iváncsa is nyert.

 

Nyugaton tovább menetel a III. Kerület, ezúttal a Mosonmagyaróvárt ütötték ki 5-1-re. Nyakukon továbbra is ott "lohol" a Fehérvárt verő Pápa, de remekelt a Puskás II. és győzött a Nagykanizsa is, utóbbi már a harmadik a tabellán.

 

Keleten a Cegléd és a DEAC továbbra sem tud kikapni, mindkettő magabiztos játékkal aratott sikert, míg a Jászberény és a Tiszaújváros idegenben ért el 0-0-t, így az éllovas duó mögött ezúttal két pont a lemaradásuk.

 

Közép csoport: tabella és eredmények a linkre kattintva érhető el.

Kelet csoport: tabella és eredmények a linkre kattintva érhető el.

Nyugat csoport: tabella a linkre kattintva érhető el

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU