Kecskemét: edzőkről tettek bejelentést - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Kecskemét: edzőkről tettek bejelentést

2020. June 02. Tuesday 19:01  | NB3.hu
NB3

Hivatalos közlemény.

Kép forrása: kteakademia.hu

 

A Kecskemét bejelentése:

 

"Zajlik a következő szezon tervezése. Bár még csapataink edzésben lesznek június közepéig, a háttérben természetesen már a 2020/2021-es szezon tervezése zajlik. Az már biztos, hogy két új trénerrel frissül akadémiánk stábja, Pelikán István és Fűkő Péter az SC Hírös-Ép-től érkeznek hozzánk.

 

Pelikán István már dolgozott a KTE LA kötelékében, az előző szezonban az SC Hírös-Ép-nél zajló szakmai munkáért felelt, most azonban visszatért hozzánk. Régi-új edzőnk eddig főleg a kisebb korosztályok munkájáért felelt, így lesz ez a jövőben is: „2006 óta edzősködöm, az SC Hírös-Ép mellett korábban egy évet már eltöltöttem az akadémia kötelékében is. Akkor párhuzamosan dolgoztam a két egyesületnél, tavaly nyáron azonban felkértek a szakmai munka irányítására, ami úgy éreztem, hogy teljes embert kíván meg. Most azzal a céllal tértem vissza az akadémiára, hogy szakmailag tovább fejlődhessek. A bozsikos korosztályokhoz térek vissza, ahol szeretnénk olyan alapokat adni a gyerekeknek, mellyel minél magasabb szintre juthatnak el, később a felnőtt futballban is megállva helyüket.”

 

Fűkő Péter szintén az SC Hírös-Ép-től érkezik hozzánk, ezt megelőzően nyolc évig az egri utánpótlásban dolgozott: „Egerben dolgoztam nyolc évet, az utolsó két-három évben már én voltam a kiscsoport szekcióvezetője U11-ig. Kecskemétre tavaly nyáron tettem át a székhelyemet, ekkor kerültem az SC Hírös-Ép-hez, ahol az U8-as korosztály volt az enyém. Szeretnék segíteni új klubomnak is, bízom benne, hogy tudok is. Másrészt szeretnék tanulni a kollégáktól és a stábtól, hiszen a fő célom nekem is az, hogy fejlődhessek. Mindig a kisebb korosztályokkal foglalkoztam, ez az akadémián is így lesz, itt a legfontosabbnak azt tartom, hogy fejben értsék meg, illetve tudják megoldani a különböző játékhelyzeteket a gyerekek. Ha már itt jó képességű labdarúgókat tudunk képezni, akkor nagyobb eséllyel lesznek képesek a gyerekek sikeres felnőtt pályafutást is befutni.”

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU