Igazolt még egyet a Kecskemét a riválisától - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Igazolt még egyet a Kecskemét a riválisától

2019. június 18. kedd 17:13  | Simon Zoltán
NB3

Ő a második nyári szerzemény.

Íme, a Kecskemét bejelentése:
 
"Újabb rutinos játékost igazoltunk a közép csoport bronzérmesétől, Grünvald Attila a védelem bal oldalán lehet segítségére a KTE-nek.
 
Kérihez hasonlóan Grünvald is tősgyökeres szegedi, hiszen teljes karrierjét a városban töltötte eddig. A 27 éves balhátvéd a Tisza Volánban járta végig az utánpótlást, majd itt mutatkozott be felnőtt szinten is a 2007/2008-as kiírásban. Folyamatosan alapember volt a harmadosztályban, egy esztendőre a megye I-be is nevelő egyesületével tartott, de 2014-ben már a SZEOL-hoz igazolt. Azóta alig-alig hagyott ki meccset, tagja volt a 2016-ban feljutást ünneplő csapatnak is, az NBII-ben 26 meccsen kezdőként számoltak vele. A kiesés után is maradt, idén bronzérmet szerzett a SZEOL-al a közép csoportban.
 
Grünvald Attila már nagyon várja, hogy KTE színeiben is bemutatkozhasson, hiszen először hagyja el Szegedet:
 
„Kíváncsian várom ezt a kecskeméti időszakot, hiszen tulajdonképpen a SZEOL volt az első felnőtt csapatom eddig. Szerettem volna megmérettetni magam egy új helyen, így magam is izgatottan várom, hogy egy más környezetben mire lehetek képes. Azért esett a választásom a KTE-re, mert látom a törekvést a klubnál arra, hogy idővel magasabb osztályba jusson a csapat, ez mindenképpen szimpatikus számomra. Zoran Kuntics volt edzőm a SZEOL-nál, így fontos volt számomra az is, hogy velem szeretett volna dolgozni. Ez különösen motiváló számomra!”
 
Grünvald Attila statisztikái:
 
NBII: 27 meccs/1 gól
 
NBIII: 233 meccs/15 gól"
 
A Kecskemét első nyári igazolásáról a linkre kattintva lehet olvasni.

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU