Hat új játékossal kezdte meg a felkészülést a Pécs - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Hat új játékossal kezdte meg a felkészülést a Pécs

2019. június 27. csütörtök 11:15  | Bíró Ádám
NB3

Komoly változások a Baranya megyei együttes keretében.

Szerdán a pécsiek labdarúgóknak is befejeződött a pihenő, a csapat megkezdte a felkészülést a következő szezonra. A pmfc.hu beszámolója szerint több új arc is feltűnt az első tréningen, de távozók is akadnak a klubnál. Íme az első edzésről szóló közlemény:
 
"Szerda késő délután ismét megtelt játékosokkal a PMFC NB III-as labdarúgócsapatának öltözője. A nyári pihenőt követően Vas László vezetőedző 17:00 órára hirdetett találkozót a focistáknak. Egy rövid köszöntést követően 18:00 órakor a Stadion utcai tornacsarnokban, egy közel húsz perces bemelegítéssel indult meg a nyári felkészülési időszak első tréningje. Az edzés ezt követően a centerpályán folytatódott, ahol a hőség ellenére egy igencsak intenzív és pörgős munkát vezényelt le a szakmai stáb a jelenleg huszonhárom mezőnyjátékos, illetve három kapus alkotta NB III-as mecsekaljai keretnek.
 

null

null

A tavalyi csapatból jelen volt De Oliveira Ayrton, Erdős Gábor, Futó Zsombor, Geiger Norbert, Juhász László, Katona Levente, Kesztyűs Máté, Kiss Krisztián, Koller Krisztián, Kónya Kornél, Kovács Benedek és Valkovszki Péter. Az előző évad U19-esei közül a felnőttekkel kezdte a munkát Bischoff Marcell, Dér Zalán, Gellén Dávid, Gergő Áron, Horváth Dániel, Keresztes Barna, Széles Bence és Tóth Ottó. Új arcként feltűnt Bohata Ádám, aki Balatonlelléről érkezett, Helesfay Donát, aki legutóbb az NB II-es Tiszakécskében védett, Nemanja Nikic és Németh Márk egyaránt Szentlőrincen játszott, Rácz László a SZEOL, míg Szabó Dominik a Monor csapatát érősítette.
 
Távozott ugyanakkor a PMFC-től Kondor Kristóf, Péter Bence és Hanol Milán, utóbbi dunaújvárosi tanulmányaira akar inkább koncentrálni. Kálmán Szilárd a román másodosztályú FK Csíkszereda gárdájában folytatja tovább pályafutását, Somogyi Máté pedig a szomszédos Kozármisleny FC kapujában képzeli el jövőjét. Végezetül már korábban eldőlt, hogy a második vonalban szereplő Budafoki MTE alakulatához szerződik Danijel Romic. A klub vezetősége és a felnőtt szakmai stáb ezúton szeretné megköszönni mindegyikőjük munkáját, egyúttal pedig sok sikert kívánnak további sportkarrierjükhöz."
 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU