Fiatalokkal erősített a Misleny, célegyenesben az Újpest - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Fiatalokkal erősített a Misleny, célegyenesben az Újpest

2021. July 27. Tuesday 19:47  | Juhász Gergely
NB3

Hivatalos bejelentés.

Kép forrása: kozarmislenyfc.hu
ÚJPEST
Vasárnap indul a bajnokság az NB III-ban is!
 
Célegyensebe érkezett második csapatunk a felkészülésben, utolsó edzőmeccsét is lejátszotta a hétvégén induló bajnokság előtt. Az idén az NB III Keleti csoportjában küzdő együttesünk ezúttal hazai pályán fogadta a BKV Előre gárdáját, aki tavaly még a Nyugati csoportban vívta ki az idei szezonra is harmadosztályú tagságát. A találkozó vendéggóllal kezdődött, az első negyedóra végén egy pontrúgás után maradt üresen a tizenhatoson belül ellenfelünk játékosa és védhetetlenül fejelte a bal alsóba, a kapufát is érintve a labdát. Az egyenlítésre egészen a második játékrész derekáig kellett várni a kilátogató szurkolóinknak, ekkor Kenyeres vette át a labdát a tizenegyesponttal egymagaságban és félfordulattal mesterien bombázta a léc alá a játékszert. A lefújásig már nem változott az eredmény, így ahogy az előző 90 perceket a nyáron, ezt a felkészülési mérkőzésünket is 1-1-es döntetlennel zártuk.
 
A találkozó után Mundi Viktort, a srácok vezetőedzőjét kértük meg, hogy pár szóban értékelje a látottakat:  
 
„Az utolsó felkészülési mérkőzésünkön is ugyanaz az eredmény született, mint az eddigi összecsapásainkon. Annyiból volt más ez a találkozó, hogy olyan hiba jött elő, amit ezen a héten meg kell próbálnunk kijavítani. Az első félidőben nem voltam elégedett a csapattal, annak ellenére, hogy próbáltunk végig dominálni, de nagyon sok volt a kis játék, keveset indultunk az ellenfél kapuja felé, úgyhogy ez a része nem tetszett. A második játékrész az már rendben volt, ott agresszívan támadtuk az ellenfél kapuját, de rengeteg hibát vétettünk a ziccereknél, illetve az utolsó átadásoknál. Valamint az is látszódott, hogy a védekezésünk nagyon nyílt, tehát a bajnoki rajtig még ezen is dolgozni kell.”
 
Vasárnap, azaz augusztus 1-jén 17 óra 30 perctől már „élesben” folyik tovább a küzdelem, amikor a Termálfürdő FC Tiszaújváros otthonában elkezdik a fiúk a 2021-22-es szezont.
 
A BKV Előre elleni találkozót YouTube-csatornánkon tudjátok visszanézni!
 

KOZÁRMISLENY
A 2021/2022-es NB III-as bajnokságra készülő HR-Rent Kozármisleny fiatal labdarúgókkal erősítette meg keretét.
 
Loch Péter 2009-2013-ig a klub utánpótlásában nevelkedett, később megfordult a PMFC, a Dombóvár, a Csep-Gól FC, az osztrák SV Fraiss Bau Krummnussbaum és az NB III-as Majos gárdáiban. A pálya bal oldalán bevethető 22 éves labdarúgó most visszatért nevelőklubjába.
Sok sikert kívánunk, Petya!
 
 
A 19 éves Meggyes Balázs az NB II-es Soroksár SC utánpótlásából érkezett Kozármislenybe, korábban a szombathelyi Lurkó FC és az Illés Akadémia labdarúgója volt.
Sok sikert kívánunk, Balázs!
 
 
A 2002-es születésű Bischoff Marcell a PMFC utánpótlás csapataiban nevelkedett, de a tavalyi évben 2 alkalommal az NB II-es együttesben is pályára lépett.
Sok Sikert, Bisi!
 
Ugyancsak a PMFC utánpótlásából érkezik a még csak 17 éves Szabó Dávid, aki a felnőtt csapatunk keretéhez fog tartozni, mint harmadik számú kapus, de ez mellett még 2 évig az U19-es együttesünk kapuját is tudja védeni. A jövő előtte van, felnőttekkel készülhet hétről-hétre, ugyanakkor folyamatosan védheti utánpótlás csapatunk kapuját!
Sok sikert kívánunk, Dávid!
 
Csernik Zsomborról nem adtunk még hírt a tavalyi keret labdarúgói közül, Zsombi ugyan jelenleg sérüléssel bajlódik, de jövőre is a HR-Rent Kozármislenyt fogja erősíteni. A 20 éves labdarúgó a tavalyi évben 27 alkalommal lépett pályára NB III-as együttesünkben, az MLSZ nyilvántartása szerint 4 alkalommal, de a mi statisztikánk szerint 5-ször vette be az ellenfelek kapuját.
Sok sikert kívánunk, Zsombi!
 
A tavalyi évben csapatunk színeiben már NB III-as felnőtt bajnoki mérkőzésen is pályára lépett a még mindig csak 16 éves Kalló Csaba, aki a nyári felkészülést Aczél Zoltán irányítása alatt dolgozta végig. Csaba rendkívül motivált, nagy öröm számára, hogy a felnőttekkel készülhet, igyekszik lehetőséghez jutni és megpróbál majd élni vele!
Sok sikert, Csabi!

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU