Ezért vitte el az MTK a Gyöngyös edzőjét - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Ezért vitte el az MTK a Gyöngyös edzőjét

2019. December 14. Saturday 12:39  | Simon Zoltán
NB3

Megszólalt a fővárosiak szakágvezetője.

Mint jeleztük, távozik Gyöngyösről Varga Attila vezetőedző, aki január elsejétől az MTK női csapatának lesz a vezetőedzője. Varga korrekt, sokatmondó közleményben jelentette be a távozását a Gyöngyös honlapján.
 
 

Budapestre távozik a Gyöngyös vezetőedzője

ÍME, VARGA ATTILA KÖZLEMÉNYE

 
Azóta az MTK is bejelentette az új edző érkezését, íme, a kék-fehérek hivatalos közleménye:
 
„Hivatalossá vált, hogy női labdarúgócsapatunk vezetése megállapodott Varga Attilával arról, hogy 2020, január 1-től a szakember veszi át a felnőttcsapat szakmai irányítását. 
 
A játékosként magyar bajnok és kupagyőztes futballista edzőként Pro-licences végzettséggel rendelkezik. A Soroksár SC férfi csapatának vezetőedzőjeként két NB III-as bajnoki címet szerzett (a 2012-13-as és a 2013-14-es szezonban), így vezetésével jutott fel a klub a másodosztályba.
 
Két szezonnal később a Ceglédet juttatta fel a második vonalba. 2017 szeptemberétől az NB II-es BFC Siófok vezetőedzője volt, ahol az utolsó előtti pozícióból tartotta bent a csapatot a második vonalban, ahol végül a 13. helyen végzett.
 
Varga Attilával másfél éves szerződést kötöttünk - mondta Csopaki István szakágvezető. Az elmúlt időszakban kerestük a megfelelő jelöltet a női csapat élére, és személyében egy felkészült, alaposan dolgozó szakember érkezik az MTK-hoz. Szigorú edző hírében áll, aki szereti a fegyelmet az öltözőben. Az is előny, hogy rendelkezik a legmagasabb képesítéssel, a Pro-licences tanfolyamot ráadásul azzal a Schumi Dórával végezte, aki az U19-es csapatunkat is irányítja, ami előrevetíti azt, hogy a korosztályos és a felnőtt együttes közötti kapcsolat az eddiginél is szorosabb és hatékonyabb lehet.

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU