Érd: négyen visszatértek - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Érd: négyen visszatértek

2020. February 25. Tuesday 13:47  | Vállaji Márk
NB3

Nagyon sokan még mindig hiányoznak.

Kép forrása: erdivse/facebook
Mint, arról az nb3.hu többször is beszámolt, az NB III Nyugati-csoportjának listavezetőjét, az Érdi VSE-t, hihetetlen sérüléshullám sújtja.
 
Limperger Zsoltnak ezért igencsak nehéz dolga volt a felkészülés során, de örömteli hír az érdiek háza táján, hogy ha nem is minden játékos áll a vezetőedző rendelkezésére, Németh Gábor Vince, Kollega Krisztián, Pintér Olivér és Melczer Vilmos már visszatért sérüléséből.
 
Az NB III Közép-csoportjának ötödik helyén álló Dunaújváros PASE elleni edzőmeccsen azonban a zöld-fehérektől azonban még mindig hiányzott Mojzer György, Kalmár Domonkos, Balogh Ádám, Borek Norbert és Csala Dávid is.
 
Az érdiek vezetőedzője így a Kertész F. – Pál Sz., Bozsoki, Gál Sz., Németh G. V. – Koós, Májer, Durso – Gera D., Kollega, Melczer összeállításban küldte pályára csapatát a Pálhalmán megrendezett edzőmeccsen.
 
A mérkőzés a Dunaújváros lehetőségeivel indult, azonban öt perc elteltével az érdiek megszerezték a vezetést: Koós Gábor ellen elkövetett szabálytalanság miatt tizenegyeshez jutottak, Melczer pedig higgadtak értékesítette azt (0–1).
 
Ezután már a vendégek domináltak, átvették az irányítást, de a félidő közepén egy jobboldali szabadrúgás után, a Kertészről kipattanó labdát a hazaiaktól Kovács Barnabás pofozta a kapuba (1–1).
 
Limperger nem csak a bekapott gól miatt foghatta a fejét, néhány perccel az egalizálást követően ugyanis érdi Melczer Vilmos bal combját fájlalva, sérülést megelőzve kért cserét, helyét a háromvédős rendszerre való átállással Csiszár Zoltán vette át.
 
A félidő második részében felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de az Érd sáfárkodott jobban a lehetőségeivel, a hajrában Koós szöglete után Bozsoki Imre fejesével szerezték meg ismét a vezetést (1–2), és vonultak szünetre a csapatok.
 
A második félidőben az MTK ellen már két kupameccsen is túllévő hazaiak feljebb kapcsoltak, és megérdemelten egyenlítettek: egy baloldali akció végén, Reicheld Alex talált be (2-2).
 
A hajrában már csak helyzetekig jutottak a felek, gólig már nem esett, így 2–2-es döntetlennel zárult az edzőmeccs.
 
Limperger Zsolt, az érdiek vezetőedzője így értékelte a meccset:
 
"Múlt héten nem sikerült játszanunk annyi sérültünk és betegünk volt, ami most meglátszott. Most egy olyan csapattal találkoztunk, amely már túl van két éles meccsen, hiszen az MTK-val játszottak a kupában, tehát egy kicsit előrébb járnak a felkészülésben. Lehet látni, hogy a pálya annyira nem volt alkalmas a játékra, de nem csak itt lesz ilyen, a tavasz elején még ilyen pályákon fogunk játszani. Jó volt ez a meccs, de ahhoz a focihoz még messze volt, mint amit én szeretnék játszatni".
 
Az Érdi VSE utolsó téli felkészülési mérkőzését március elsején vívja a Közép-csoportot vezető Pécs vendégeként. A feljutásra vágyó Érdi VSE, 39 pontjával vezeti a Nyugati-csoportot, előnye 4 pont az őt üldöző III. Kerületi TVE-vel szemben.
 
Felkészülési mérkőzés
 
Dunaújváros PASE–Érdi VSE 2–2 (1–2)
 
Érdi VSE: Kertész F. – Pál Sz., Bozsoki, Gál Sz., Németh G. V. – Koós, Májer, Durso – Gera D., Melczer – Kollega
Csereként pályára léptek: Csiszár, Pintér O., Adorján
 
Gól: Kovács B., Reicheld, ill. Melczer, Bozsoki
 

 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU