Egy út kezdete vagy fellángolás? - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Egy út kezdete vagy fellángolás?

2019. April 20. Saturday 14:49  | Kvanduk Bence
NB3

Gödörből mászik ki a csapat.

Két fordulóval ezelőtt még óriási gondokkal, hatalmas sérülés hullámmal küzdött Szabados Tamás és a Taksony. Ez eredményeiken is meglátszott, 10 idénybeli vereségükből négyet ebben az időszakban gyűjtöttek be. Azóta viszont rendeződött a helyzet, az előző fordulóban a Honvéd II. ellen nyerni is tudtak. A kérdés már csak annyi maradt, ezzel valóban rendeződött-e a helyzet, vagy fellángolás volt, ez a kiesés ellen küzdő Makó ellen derülhet ki.
 
– Nagyon remélem, hogy a múlt heti remek játékunk nemcsak egy fellángolás volt, hanem egy út kezdete – ennek tudatában készültünk egész héten. Felhívtam a fiúk figyelmét, hogy csakis akkor lehetünk sikeresek hétvégén, ha ugyanazzal az alázattal és koncentrációval lépünk pályára, mint ahogy tettük azt a Honvéd ellen. Egy életéért küzdő csapat látogat hozzánk, ezáltal nagyon nagy csatára számítok, óriási taktikai háborúra, mivel az ellenfél szakmai stábja igen felkészült team. Igazi 6 pontos mérkőzés következik, annak reményében készítettük fel a társaságot, hogy a bentmaradásunkat biztosítani tudjuk. Szeretnénk egy jó szériát elindítani, ha már az előző fordulót megelőző hetekben sikerült egy negatívat felállítani. Természetesen beteg és sérült is van a keretben, de akik rendelkezésre állnak, úgy gondolom, meg fogják oldani az előttünk álló feladatot és ezáltal győzelemmel ünnepelni a húsvétot – nyilatkozta a vezetőedző.
 
A Taksonynak azért is lenne nagyon fontos a három pont bezsebelése, mert egészen nagy torlódást „vezetnek”, a mögöttük álló három csapatnak ugyan annyi pontja van, mint nekik.
 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU