Biztos más lesz - mondja az éllovas csodaedzője - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Biztos más lesz - mondja az éllovas csodaedzője

2019. április 20. szombat 12:38  | Kvanduk Bence
NB3

Első kontra második.

Bár nagy valószínűséggel a bajnokság végkimenetelének szempontjából nem oszt, nem szoroz az első és a második csatája, így is hatalmas presztízs rangadót láthatnak az Érdre kilátogatók. Az Ajka és az Érd is tudta javítani az előző fordulóban korábbi botlását, így jó hangulatban készülhettek, de a közvetlen riválisok csatájában nem valószínű, hogy az aktuális forma fog dönteni. 
 
– A rangadó a legjobb lehetőség a javításra, de az Érd elleni mérkőzés biztosan más lesz, mint a nagykanizsai, vagy a komáromi. Korábbi ellenfeleink mélyen védekeztek és kontrákra játszottak, az Érd nem ilyen, nem alkalmaz bunkerfocit – fogalmazott Schindler Szabolcs, az FC Ajka szakvezetője a VEOL-nak, aki dicsérte kollégája, Limperger Zsolt együttesét. – Jó focit játszanak, erős a támadójátékuk. Biztos vagyok benne, hogy színvonalas, izgalmas meccset láthatnak a kilátogató nézők.
 
Biztos, hogy parázs összecsapás lesz a pályán, hiszen egy győzelemmel az Ajka szinte gyakorlatilag is lezárhatja a bajnoki címért folyó versenyt. Ősszel az Ajka nyerte a két csapat összecsapását Pákai és Major góljaival. Schindler Szabolcsnak a hétvégi összecsapáson eltiltottal nem kell számolnia, sérülés miatt azonban Harsányit továbbra is nélkülöznie kell szakvezetőnknek.

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU