Bent maradhatnak, ezért lázasan igazolnának - m.nb3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Bent maradhatnak, ezért lázasan igazolnának

2020. July 13. Monday 17:50  | Simon Zoltán
NB3

Örömszavak elnöktől és edzőtől.

A 14., azaz kieső helyen zárta a lezárt bajnokságot a Hatvan, de visszalépések miatt már eldőlt, hogy ismét az NB III-ban szerepelhet majd a csapat.
 
Lett is nagy öröm emiatt, amiről maga a klub elnöke számolt be a klubhonlap, míg a vezetőedző arról nyilatkozott, hogy tanulni akarnak a hibáikból, ennek egyik fontos lépéseként meg három-négy játékos szerződtetését tervezik.
 
„Az egyesület nevében köszönöm mindazok támogatását, akik segítettek abban, hogy az FC Hatvan megőrizhesse NB III-as tagságát – közölte az egylet első embere, Ofella Zoltán a klub honlapján. – Nem érdemtelenül jutottunk a lehetőséghez. Ez a csapat, az egyesület, a szurkolóink és mindenekelőtt a város, megérdemli, hogy Hatvannak legalább harmadosztályú férficsapata legyen. Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl. Minden tekintetben a bizonytalanság a legrosszabb, ezért is tartottam fontosnak, hogy amikor kézhez vettük az MLSZ határozatát, összehívjam Gulyás Gábort és csapatát, hogy pezsgővel koccintva mondjak köszönetet, fejezzem ki elismerésemet azért, hogy a játékosok a nehéz, bizonytalan helyzetben is kitartottak Hatvan, a klub mellett. Az élet, most visszaadta a lehetőséget, de tudjuk, a következő szezon semmivel sem lesz könnyebb, mint az előző volt. Az, hogy összesen tizenhat csapat esik ki az NB III-ból, nagyon magasra teszi a lécet. De, érzek annyi erőt, elkötelezettséget és hitet a szakmai stábban, a játékosokban, hogy hosszú távra megőrizzük harmadosztályú tagságunkat.
 
– Titkon végig reménykedtünk abban, hogy az NB III-ban tudjuk folytatni,szóval az edzéseket is így próbáltuk felépíteni – jelentette ki az FC Hatvan vezetőedzője, Gulyás Gábor. – Amikor véglegessé vált, hogy jövőre is maradunk a harmadosztályban, érezhető volt mindenkin, hogy a bizonytalanság már a múlté, és van értelme az egésznek, amit elkezdtük. Erősítésre szükség van minden csapatrészben, három-négy játékost szeretnénk igazolni, akik tudnak segíteni, és motiváltak lesznek, hogy elérjük a céljainkat. Sűrű szezon elé nézünk 38 bajnoki mérkőzéssel és kupameccsekkel, öt kiesővel a végén, de sokkal jobb azon agyalni, hogy tudjuk ezt megoldani, mint azon, hogy melyik osztály…”

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU