NB III-as focihírek
minden mennyiségben

Az Eger edzője ismét megkongatta a vészharangot

2019. február 10. vasárnap 16:48  | Bíró Ádám
NB3

Buta gólokról beszélt a vereséget követően.

Eger SE-FC Hatvan 1-2 (1-2)
 
Gól: Vajda Á. (33') ill. Szabó R. (9'), Czibolya G. (40')
 
Eger SE: Tajti B. (Giczi B. 60') – Debreczeni D., Mikolka M., Galambosi M., Lőrincz P. – Vajda Á., Gresó M., Antal Zs. (Révész A. 60'), Farkas K. (Árvai Á. 46') – Fekete V. (Busai B. 46'), Benke N. (Molnár A. 60')
 
FC Hatvan: Baskán B. – Purzsa M., Katona R., Bárkányi A., Karácsony C. – Szabó R., Ács Á., Mundi Z., Torda P. – Czibolya G., Simon M.
 
Az Eger újabb felkészülési meccset vívott, a Heves megyeiek ezúttal a Hatvannal csaptak össze. Az egriek fejet hajtottak a hatvaniak előtt, a győztes csapatból Szabó és Czibolya talált be, míg az Egerben Vajda köszönt be.
 
A találkozó után most sem fogta vissza magát Vígh Ferenc, az egri vezetőedző szerint ilyen futball kevés lesz az NB III Keleti csoportjában érdekelt csapattól. A tréner a fájó baklövésekre is rávilágított a nyilatkozatában.
 
"Ilyen buta, amatőr gólokat, amiket mi kapunk, nem szabad kapni. Elöl várom a csodát több hónapja,de nem akar jönni,pedig nagyon kell a kombinátív játék az ellenfél kapuja előtt. Három hetünk van, mert ez a játék és ennyi hiba kevés lesz a bajnokságban" - adta ki az ukázt Vígh Ferenc.
 
Az egri szakember a héten nem először adott elgondolkodtató nyilatkozatot, a tanítványait a III.kerületi TVE elleni vereséget követően komolyan bírálta, a részleteket itt olvashatják.
 

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU

SPORT365.HU