nb1.hu

Zakó pontrúgás és a nem talált fogás után

Szeged - Vendégségben járt a Dunaújváros.

A Dunaújváros az NBIII. Közép csoportjának huszonhetedik fordulójában a SZEOL-hoz látogatott. A találkozót a házigazda szegediek kezdték erősebben, de hiába játszottak kisebb fölényben, bár egy-egy helyzetig így is eljutottak a vendéglátók, gólt nem sikerült szerezniük. Ezt követően a a vendégek az adódó kisebb lehetőségekkel nem tudtak élni, így a szünetre gól nélküli döntetlennel vonulhattak pihenni a csapatok. A térfélcserét követően inkább a SZEOL akarata érvényesült. Egy pontrúgás után a hatvanadik percben Buzási találatával meg is szerezték a vezetést. Hiába próbálkoztak a vendégek helyzeteket kialakítani, nem igazán találtak fogást a hazai védelmen. A hajrában Pál Dávid egyenlíthetett volna, ám kimaradt a helyzete. 
 
SZEOL – Dunaújváros 1-0 (0-0)
 
SZEOL: Prokop – Rácz, Grünwald, Lévai, Beretka (Gönczö, 82.), Tomisic (Rabatin, 87.), Buzási, Ondrejó, Forró, Kéri, Péter (Maksimovic, 46.)
Vezetőedző: Siha Zsolt
Dunaújváros: Vaszócsik – Tóth Á. (Horváth K., 73.), Kovács, Karacs (Tapiska, 73.), Csehi, Zvara, Dorogi, Barna, Pál, Dobos, Tóth T.
Vezetőedző: dr. Dobos Barna

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC