nb1.hu

Vukmirékhoz látogatott a Siófok

Két kölcsönjátékosuk is bizonyíthatott.

Bicskei TC – BFC Siófok 1-2 (1-0)
 
A válogatott meccs miatt a hétvégén nem lesz forduló a másodosztályban, de a Siófok nem akart mérkőzés nélkül maradni, ezért ellátogatott Bicskére.
 
A hazaiak az első félidőben a Füstös – Solt, Nagy, Lapos, Madarász – Erdős, Lak – Takács, Török, Valentics – Móri, míg fordulás után a Zelizi – Erdős, Lapos, Nagy, Adorján – Molnár V, Dencinger – Lak, Farkas, Varga – Peinlich összeállításban játszottak.
 
Siófoki részéről Molnár – Kiss B., Jagodics, Bora, Csibra – György, Réti, Bencze, Balogh B. – Németh J., Zamostny. tizenegy vette fel a küzdelmet a hazaiakkal,
Gál István vezetőedző a szünetben kettőt cserélt: Bora és Németh helyett Lencsés és Kővári állt be.
 
A hazaiaknál egyébként két siófoki kölcsönjátékos is játszott: Lapos Máté és Török Dávid, utóbbi kontratámadásból szerzett góljával jutott vezetéshez a Bicske az első félidőben.
 
Dragan Vukmir alakulatát a második játékrészben sikerült felőrölnie Gál István csapatának előbb Kiss Balázs beadását György Nico lőtte a hálóba higgadtan, majd szintén Kiss Balázs átlövése jött ki a kapusról, amire Zamostny Balázs csapott le, és a kapuba gurított, kialakítva ezzel a végeredményt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC