nb1.hu

"Vízilabda-meccs Debrecenben" – reakciók

Kondásék kiválóan zárták az évet.

Debreceni EAC – Tállya KSE 7-2 (4-0)
Debrecen, 200 néző. V.: Sándor.
DEAC: Szabados (Tóth) – Papp, Karikás (Nagy), Sigér, Sándor, Bárány (Sidibe), Spitzmüller, Urbin, Patócs, Soltész, Szabó. Edző: Kondás Elemér.
Tállya KSE: Tarr – Ondó (Toldi), Minczér, Csicsvári (Sárosi), Potyka, Ohár, Szegedi, Fenyőfalvi, Kelemen (Horváth), Bihari, Bocsi. Edző: Uray Attila.
 
Az év utolsó fordulóját rendezték meg a harmadosztályban. A DEAC a Tállyát fogadta a Keleti csoportban. Kondás Elemér együttesének kiválóan sikerült az évzáró, hiszen 7-2-re diadalmaskodott. A gólgálát Patócs Richárd nyitotta meg a 18. percben. Patócs kilenc minutummal később megduplázta a találatai számát. Az első félidőben még Sigér Ákos is betalált, majd kicsit később Sándor Tamás szép cselsorozat után ünnepelhetett.
 
A második játékrészben egy megpattanó lövés után Bárány reagált a legjobban. Spitzmüller távoli lökete után már 6-0-ra vezetett a hajdúsági alakulat. A vendégek egy szerencsés góllal szépítettek, de a csereként beszálló Urbin is megvillant. A végeredményt végül Toldi András állította be büntetőből. 
 
Sikerének köszönhetően a DEAC őrzi a második helyét a táblázaton, a csapat hátránya két pont a listavezető Füzesgyarmattal szemben. 
 
"Elégedett voltam a csapat teljesítményével és a támadójátékkal, de azt sajnálom, hogy két gólt kaptunk. Összességében jól futballoztak a srácok, a széleken és középen is jól működött a támadójátékunk. A középpályások remekül szervezték a játékot, jók voltak az indulások, hátul pedig stabilak voltunk. Ez a meccs méltó lezárása volt ennek az évnek. Köszönöm a játékosoknak a féléves munkáját, mert nagyon jól dolgoztak mindannyian" – fogalmazott Kondás Elemér a lefújás után. 
 
Uray Attila néhány szóban értékelte együttese teljesítményét.
 
"A mai napon nagyon gyengén játszottunk, rá sem ismertem a csapatomra" – nyilatkozta a tállyaiak mestere.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC