nb1.hu

Vitézkedtek a csepeli fiatalok

Csepel - Hajdúnánáson és Egerben léptek pályára a fiatalok.

A Csepel FC utánpótlás labdarúgói sem rohantak azonnal nyaralni a versenyévadot követően, inkább újabb próbának vetették alá magukat vidéki helyszíneken. An legifjabb kék-piros labdarúgók Hajdúnánáson és Egerben léptek pályára.

 

Takács Dávid edzőnk elmondta, hogy a június 11-12-i hétvégén a X. PHARMA SANO TORNS elnevezésű tornára került sor a Hajdúsági városban. „ Azt terveztük, hogy a lehető legnagyobb létszámmal vegyünk részt az eseményen, amit sikerült is megvalósítani, ugyanis megközelítőleg 120 csepeli gyerek és szülő töltötte együtt a hétvégét a labdarúgás jegyében. A gyerekek versenyeztetését hat korosztályban (U7, U8, U9, U10, U11, U12) is meg tudtuk oldani, ami a kezdeti nehezebb időszakhoz képest nagy előrelépést jelent számunkra. Először a legkisebb korosztályaink az U7 az U10 és az U12 léptek pályára, ahol sajnos az időjárás nem volt túl kegyes a gyerekekhez, így idő előtt be is kellett fejezni a tornákat a heves esőzés miatt. A másnap pályára lépő korosztályok (U8, U9, U11) a továbbra is csapadékos időjárás ellenére remekül állták a sarat, és szinte az egész napot a pályán töltve, nagyszerű mérkőzéseket játszottak. A történteket összegezve el kell mondani, hogy már szinte az összes korosztályunk játékán látszódott az általunk képviselt filozófia, igaz még csak az út elején járunk, de maradéktalanul gratulálok a mutatott teljesítményhez a srácoknak!” – zárta mondandóját Dávid.

 

Egerben a XXIII. Aventics Kupát rendezték meg június 16-a és 19-e között. A megmérettetésen ezúttal a 2005-ös és a 2007-es korosztállyal vett részt a Csepel FC utánpótlása. „A csoportmeccseken jó iramú, szakmailag hasznos meccseket játszottunk a jó játékerőt képviselő Mezőkövesd Zsóry és a Gödöllő csapatai ellen, de továbblépni sajnos nem sikerült – folytatta az egri események értékelését Dávid. Egerben – a hajdúnánási tornához hasonlóan- a futball mellett az is fontos volt, hogy a srácok és a szülők együtt töltsenek pár napot természetesen ezúttal is a labdarúgás jegyében. A formálódó csapatszellem és a minél összetartóbb közösség kialakításának nagyon jót tett a közös strandolás illetve az Eb-n nagyszerűen szereplő magyar labdarúgó válogatott közös buzdítása is” – tette hozzá edzőnk. – olvasható a Csepel honlapján.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC