nb1.hu

Visszavonult a listavezető közönségkedvence, érkező az MTK-tól

Hivatalos bejelentések.

 

"Szögre akasztotta cipőjét Fenyvesi Olivér. A HR-Rent Kozármisleny méltán népszerű középpályása a téli szünetben döntött úgy, hogy befejezi aktív játékospályafutását. Két részletben összesen hat és fél évet töltött az egyesületnél, és alázatos játékával, mindig a maximumra törekvő teljesítményével sokat segített az együttesnek. Bár a pályán nem látjuk ezentúl, a városban azért összefuthatunk majd vele, hiszen a még mindig alig 30 éves fiatalember Kozármislenyben lelt otthonra a családjával" – számolt be róla a klub honlapja egy hosszabb interjú keretében.

 

Az NB III Közép csoportjának listavezetője egy játékos érkezéséről is írt:

 

"Újabb fiatal tehetséggel bővült a keretünk: Budzsáklia Benett az MTK-tól érkezett a HR-Rent Kozármislenyhez. A fiatal, alig 18 éves kapus valójában hazatér, hiszen kozármislenyi származású, és jelenleg is városunkban él. Abban bízik, hogy nálunk mutatkozhat be a felnőttek között.

 

A játékostársak többsége ismerősként köszöntötte az öltözőben Budzsáklia Benettet. Sokukkal játszott már egy csapatban a 18 éves kapus, másokkal pedig együtt nevelkedett a PMFC, illetve a Kozármisleny csapataiban.

 

Benett egy két és fél éves vándorút után tér vissza Baranyába. A kapus a Kozármislenyben lett igazolt játékos, majd a PMFC következett a pályafutásában.

 

Ahogy akadémista korba ért, tehetségére lecsapott a Budapesti Honvéd akadémiája. Bár első számú kapusnak igazolták, végül nem kapta meg a bizalmat, így előbb Szombathelyre, az Illés Akadémiára, aztán pedig az MTK-hoz, a Sándor Károly Akadémiára került. Itt a tartalékcsapatban egyszer ült NB III-as meccsen a kispadon, de felnőtt bemutatkozására mérkőzésen még várni kell.

 

Benett abban bízik, hogy az áttörés Kozármislenyben történik majd meg, és szülővárosában válhat belőle felnőtt játékos.

 

Ehhez kívánunk sok sikert, erőt és kitartást Benettnek, akit ezúton üdvözlünk újra a HR-Rent Kozármislenynél!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC