nb1.hu

Visszatért a szegedi kapus

Szeged - A SZEOL SC kapusát az NB II-es Győri ETO FC tesztelte.

Prokop Rostislavot, a SZEOL SC kapusát az NB II-es Győri ETO FC tesztelte, ám végül nem szerződtették, így a tavaszi idényben is a SZEOL-ban fog védeni.
 
 
– Fel voltam erre készülve, hiszen mégiscsak egy NB I-es múltú, nagy csapatról van szó. Persze örültem volna, ha sikerül, de számítottam erre is. Hasznos tapasztalatokat szereztem, látom, hogy hova kell fejlődjek, és hova kell fejlődnie a magyar futballnak is. Egy NB II-es csapatról van szó, de élvonalbeli körülmények között készülnek, remek edzéseken vehettem részt.
 
 
A 21 éves kapus tavaly télen érkezett Szegedre. – Mondhatom azt, hogy rendesen megszerettem Szegedet egy év alatt. Egy kisvárosból származom, Szeged legalább ötször akkora, ez is változás az életemben. Ahogy Zsolt is említette az ősz végén, kevés helyen van olyan csapategység, mint nálunk, edzéseken mindenki jól érzi magát, a stáb és a játékosok, valamint a kerettagok kapcsolata is remek.
 
Prokop Rostislav tavaly a felvidéki válogatottal részt vehetett a nem szuverén államok Európa-bajnokságán, ahol csapatával hetedik helyen végzett. Idén a világbajnokságot Londonban rendezik, és kapusunknak jó esélye van arra, hogy ott legyen a tornán. Mint elmondta, jó érzés volt a tavalyi tornán való szereplés is, és azért is fog dolgozni, hogy idén ha újra lehetőséget kapjon a felvidéki válogatottban.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC