nb1.hu

Visszatért a DVTK-tól az ESMTK régi-új közönségkedvence

Mindössze fél év után váltott ismét.

 

A DVTK II-nél eltöltött fél év után ismét az ESMTK labdarúgója Lázár Benjámin. A 27 éves játékos visszatért korábbi sikerei színhelyére, ennek apropójából nyilatkozott az ESMTK szurkolóinak.

 

"Mivel csonka fél szezon volt, kicsit olyan, mint ha el sem mentem volna, hiszen csak 2 bajnoki mérkőzést játszottam az előző csapatomban. Milyen az élet, hogy pont a DVTK II – ESMTK mérkőzés előtt szakadt félbe a bajnokság… A döntésemben mind szakmai, mind emberi értékek közrejátszottak, de az biztos, hogy 5,5 év alatt kialakult bennem egy erős kötődés a klub iránt, így természetesen kijelenthető, hogy egy szívből jövő döntést hoztam meg.

 

A megkeresés az én részemről történt. Beszéltem Turi Zoltán vezetőedzővel, valamint Nagy Dániel sportigazgatóval, elmondtam nekik, hogy szeretnék újra Pesterzsébeten játszani, amit ők pozitívan fogadtak, nyitottak voltak rá, hogy visszatérjek a klubhoz. Célokról nem beszélgettünk, hiszen ismerem a klub struktúráját, filozófiáját, környezetét, ami nekem mindig is szimpatikus volt, ezért is kezdeményeztem, hogy újra az ESMTK-hoz tartozhassak.

 

Fantasztikus érzés volt, hogy mennyi kedves üzenetet kaptam a szurkolóktól a múlt héten és hatalmas élmény volt, amikor a szombati edzőmeccsen találkoztam velük és üdvözöltük újra egymást. Végezetül pedig annyit szólnék a szurkolókhoz, hogy remélem minél többen kilátogatnak majd a bajnoki mérkőzésekre és buzdítanak minket, mert a keleti országrészben egy igazi kis katlannak tartják az Adyt, amiben nektek szurkolóknak óriási szerepetek van, a támogatásotok pedig sokat jelent nekünk a pályán" – mondta Lázár, aki az utánpótlásban is dolgozni fog.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC