Visszatért a DVTK-tól az ESMTK régi-új közönségkedvence - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Visszatért a DVTK-tól az ESMTK régi-új közönségkedvence

NB3.hu - 2020. July 14. Tuesday 10:23
Mindössze fél év után váltott ismét.
Kép forrása: Facebook/Esmtk szurkolóinak és szimpatizánsainak baráti köre

 

A DVTK II-nél eltöltött fél év után ismét az ESMTK labdarúgója Lázár Benjámin. A 27 éves játékos visszatért korábbi sikerei színhelyére, ennek apropójából nyilatkozott az ESMTK szurkolóinak.

 

"Mivel csonka fél szezon volt, kicsit olyan, mint ha el sem mentem volna, hiszen csak 2 bajnoki mérkőzést játszottam az előző csapatomban. Milyen az élet, hogy pont a DVTK II - ESMTK mérkőzés előtt szakadt félbe a bajnokság... A döntésemben mind szakmai, mind emberi értékek közrejátszottak, de az biztos, hogy 5,5 év alatt kialakult bennem egy erős kötődés a klub iránt, így természetesen kijelenthető, hogy egy szívből jövő döntést hoztam meg.

 

A megkeresés az én részemről történt. Beszéltem Turi Zoltán vezetőedzővel, valamint Nagy Dániel sportigazgatóval, elmondtam nekik, hogy szeretnék újra Pesterzsébeten játszani, amit ők pozitívan fogadtak, nyitottak voltak rá, hogy visszatérjek a klubhoz. Célokról nem beszélgettünk, hiszen ismerem a klub struktúráját, filozófiáját, környezetét, ami nekem mindig is szimpatikus volt, ezért is kezdeményeztem, hogy újra az ESMTK-hoz tartozhassak.

 

Fantasztikus érzés volt, hogy mennyi kedves üzenetet kaptam a szurkolóktól a múlt héten és hatalmas élmény volt, amikor a szombati edzőmeccsen találkoztam velük és üdvözöltük újra egymást. Végezetül pedig annyit szólnék a szurkolókhoz, hogy remélem minél többen kilátogatnak majd a bajnoki mérkőzésekre és buzdítanak minket, mert a keleti országrészben egy igazi kis katlannak tartják az Adyt, amiben nektek szurkolóknak óriási szerepetek van, a támogatásotok pedig sokat jelent nekünk a pályán" - mondta Lázár, aki az utánpótlásban is dolgozni fog.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!