nb1.hu

Kapusedző is érkezett.

AZ NB III NYUGATI CSOPORTJÁBAN 14. HELYEN ÁLLÓ MOL FEHÉRVÁR FC II BEJELENTÉSE:
 
"Mohl Dávid visszatért Székesfehérvárra
 
NB III-as csapatunkban folytatja a rutinos fehérvári hátvéd – A fiatalokhoz új kapusedző is érkezett Szatmári Zoltán személyében. 
 
A fiatalok mellett két rutinosabb új arccal is találkozhattak azok, akik az elmúlt hetekben kilátogattak az NB III-ban szereplő Vidi II edzéseire, vagy mérkőzéseire. 
 
Mohl Dávid 1985. április 22-én született Székesfehérváron. Dávid fiatalon az osztrák Admira Wacker ificsapatába igazolt, bemutatkozott az osztrák élvonalban is, onnan 2005-ben tért vissza a Vidihez, ahol a 2006/2007-es idényben debütált a felnőtt csapatban. 2009 nyaráig 62 élvonalbeli meccsen lépett pályára, kétszer nyert Ligakupát a Vidivel, ekkor viszont "elcseréltük" a Debrecenbe Demjén Gáborért, ahol magyar bajnok és kupagyőztes lett, majd Kecskemétre igazolt, ahol 2011-ben ismét Magyar Kupát nyert, a döntőben épp a Vidi ellen nyert a KTE 3-2-re. A folytatásban szerepelt a PMFC, az Újpest FC, a Haladás és legutóbb az NB II-es Szeged együttesében is. A téli felkészülési időszakban több edzőmeccsen is pályára lépett Szalai Tamás csapatában, tavasszal pedig az NB III-as bajnokságban is a Vidi II-ben szereplő fiatalokat segíti majd játékával és tapasztalatával a 36 esztendős hátvéd.
 
Dávid mellett szintén jelentős NB I-es rutin érkezett a szakmai stábba is a tél folyamán. A Vidi II eddigi kapusedzője, Hegedüs Ferenc ugyanis a télen az NB II-es Csákvár csapatának stábjához csatlakozott, a jövőben ott fogja nevelni a kapusokat. Helyére az MTK, a Siófok és a Vasas korábbi kapusa, Szatmári Zoltán érkezett a Vidi II-höz, ahol elsődlegesen természetesen kapusedzőként számítunk rá, de végszükség esetén, különböző sérülések és betegségek okán akár kapusként is nevezheti Szalai Tamás vezetőedző."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC