nb1.hu

Visszatérő Dunaújvárosban, hat távozó Szekszárdon

Hivatalos bejelentések.

SZEKSZÁRD
 
6 játékos távozik a csapattól, így velük már nem számolhat a következő szezonban Turi Zsolt.
 
Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy segítették és erősítették a Szekszárdi UFC-t, illetve sok sikert kívánunk mindenkinek a jövőre nézve!
 
Név szerint:
 
Mayer Milán 
Németh Kristóf 
Mityók Roland
Héhn Olivér 
Kvanduk József 
Borbély Ákos
 
DUNAÚJVÁROS
 
Erősödik a középpálya: Balogh Ádám honlapunk kérdéseire válaszolt.
 
Ádám sajátnevelésű játékos: az alapokat Dunaújvárosban kapta, de Gárdonyba kóstolt bele a felnőtt labdarúgásba. Hozzánk a III. Kerületi TVE csapatától érkezett, kikkel a másodosztályba jutott az előző szezonban. A huszonkét éves játékos elsősorban irányító poszton vethető be, de a középpálya bármely szegmensében otthonosan mozog.
 
Hogyan kerültél Dunaújvárosba, milyen érzésekkel érkeztél?
 
– Az előző fél szezonomat a III.Kerületi TVE csapatánál töltöttem. A bajnokság megnyerése után következhetett a másodosztályra való felkészülés: elkezdtem az edzéseket, azonban nem éreztem a megfelelő bizalmat, így a szerződésem felbontását kértem a vezetőségtől. A történtek után több csapat is megkeresett, de az elejétől kezdve a Dunaújváros állt a legközelebb hozzám. A szakmai munka és a körülmények nagyon megfogtak. A legelső beszélgetésektől kezdve éreztem a bizalmat és azt, hogy ez a klub mennyire szeretné, közéjük tartozzak. Ismerem a közeget, vannak olyan játékosok, akikkel együtt fociztunk, együtt nőttünk fel. Maximálisan pozitív a benyomásom és eltökélt vagyok.
 
Milyen célt tűztél ki magad és a csapat elé?
 
– Szeretnék a csapattal minél jobb eredményt elérni. Sikerorientált vagyok: mindig a maximumra törekszek, minden mérkőzésen győzelem a cél, s játékommal szeretnék hozzájárulni a csapat sikereihez is.
 
Szép emlékek kötnek városunkhoz?
 
– Távozásom óta követem az egyesület fejlődését, eredményeit. Sok évet éltem Dunaújvárosban a családommal, ráadásul még itt is születtem. Rengeteget köszönhetek ennek a városnak: a belém fektetett bizalmat a teljesítményemmel szeretném meghálálni mind a szurkolók, mind a klub felé!
 
Sok sikert Dunaújvárosban!
 
Mindörökké Dunaújváros!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC