nb1.hu

Mellette két játékos is letöltötte az eltiltását.

AZ NB III KELETI CSOPORTJÁBAN 16. HELYEN ÁLLÓ TISZAFÜRED KÖZLEMÉNYE:
 
"A múlt heti, sikertelen bajnoki rajtot követően (a Tiszafüred a Békéscsaba otthonában 2-1-re kapott ki – a szerk.) kettőzött akarattal készült csapatunk egész héten a vasárnapi, hazai folytatásra.
 
Átbeszéltük a csabai találkozót, reményeim szerint tanultunk belőle – felelte érdeklődésünkre csapatunk vezetőedzője, Dorcsák Zoltán. – Az biztos, hogy teljesen más meccs lesz a Füzesgyarmat elleni, mint volt a viharsarki kilencven perc. Ismerjük soros ellenfelünket. Erős felépítésű játékosok alkotják, akik megalkuvást nem tűrően mennek előre. Pontrúgásaik, bedobásaik rendkívül veszélyesek, muszáj lesz ezeket a szituációkat jól levédekeznünk. Fehér Zsolt és Háda Zoltán letöltötte eltiltását, míg Mészáros Norbert meggyógyult (ő korábban a Loki húzóembere volt – a szerk.), így keretünk azért lényegesen erősebb lesz, mint egy hete. A sikerhez viszont gólt, gólokat kell szereznünk. Ha viccesen akarok fogalmazni, egész héten kerestük a góllövő-cipőket, remélem akadt olyan játékosunk, aki meg is találta.
 
A vasárnap 14 órakor, a Lipcsey Elemér Sporttelepen megrendezésre kerülő bajnoki találkozót Borbás Bottyán vezeti, segítői Bereczki Bence és Juhász Szabolcs lesznek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC