Visszakerülne a másodosztályba a Cigánd - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Visszakerülne a másodosztályba a Cigánd

Simon Levente - 2017. June 10. Saturday 13:10
Cigánd - A polgármester szerint marad a szakmai igazgató.

– Természetesen a Cigánd SE első csapata ott lesz a harmadosztály következő szezonjában – jelentette ki a Cigánd SE honlapján  Oláh Krisztián polgármester. – Köztudott, hogy a szövetségből érkező támogatás másabb szinten mozog az NB II és az NB III esetében, de utóbbinál is emelkedik, ami nagy öröm minden itt induló egyesület számára. A pontos mezőnyt egyelőre nem ismerjük, de nem vesszük majd félvállról a szereplést, a pontos célt majd azután határozzuk meg, miután feláll a szakmai stáb és összeáll a keret. Nyilván szeretnénk adott helyzetben kihozni a lehető legtöbbet és egy idő után visszakerülni a második vonalba. A Cigánd SE II esetében jelenleg arról folynak az egyeztetések, hogy a két gárdát és az anyagi hátteret miként tudjuk összeigazítani.

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden pillanatáról - NB3.hu

Élő közvetítés az átigazolási piac minden pillanatáról

 

A település vezetőjét megkérdezték a szakmai igazgató, Szénay Péter helyzetéről, valamint arról is: kik azok a játékosok, akik maradhatnak, lévén hogy mindenkinek lejár a szerződése?

 

– Úgy néz ki, hogy Szénay Péter marad nálunk – árulta el Oláh Krisztián. – Amióta idejött, szívvel-lélekkel dolgozott, és az első olyan edző, aki az utánpótlás-játékosokkal is aktívan foglalkozott, mindezt a szabadidejében tette. Nem degradáló számára az új kihívás, egy érdekli, és ez a munka. A tavalyi keretből, akit lehet, és akik szívesen maradnának, azokat megtartjuk, és szeretnénk ráerősíteni a környékbeli fiatalokkal. A tárgyalások már ma megkezdődnek. A felkészülés a tervek szerint július 3-án indul.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!