Veszprém: új játékosait jellemezte a vezetőedző - reakció - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Veszprém: új játékosait jellemezte a vezetőedző - reakció

NB3.hu - 2022. August 28. Sunday 12:34
Most kellene abbahagynia?
Kép forrása: veszpremfoci.hu
Remekel a Veszprém az NB III Nyugati csoportjában. Pető Tamás tanítványai öt fordulót követően hibátlan mutatóval rendelkeznek, ennek köszönhetően vezetik a tabellát.
 
A tréner a vehir.hu-nak adott interjúban többek között az új érkezőket is jellemezte:
 
"Horváth Hunor a Haladástól, Ulbert Renátó a Honvédtól igazolt a kötelékükbe. Mindkét játékos tagja az U19-es nemzeti együttesnek, amely szintén hatalmas büszkeséget jelent számunkra. Nem feledve, hogy a saját utánpótlásunkból felkerült a szintén 2004-es születésű Mrácsik Gáspár és a 2006-os Dömötör Máté is a felnőtt keretbe. Nem túlzok, amikor azt mondom, bennük rejlik a jövőnk" - mutatott rá a szakember.
 
Pető természetesen a remek rajtról is elmondta a véleményét:
 
"Átgondolva az idénykezdésünket rájöttem, hogy most kellene abbahagynom a munkám. Ezen eredmények tudatában talán örömmel gondolnának vissza rám a helyi labdarúgás kedvelői. Az igazság viszont az, hogy még rengeteg munka áll előttünk. Két lábbal a földön kell maradnunk, továbbra is becsülettel kell dolgoznunk, mert az igazán vaskos megmérettetések még csak a közeljövőben várhatóak. Miután játszottunk a fővárosi III. Kerülettel, a felcsúti Puskás Akadémia II. csapatával, illetve a Nagykanizsával már tisztább képet kaphatunk arról, hogy valójában hol tartunk" - jelentette ki Pető Tamás.
 
A veszprémiek szerdán a III. Kerület csapatát fogadják. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!