Veszprém: fehérvári nevelés is érkezett - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Veszprém: fehérvári nevelés is érkezett

Simon Zoltán - 2022. January 31. Monday 16:44
Ezért nehéz igazolni!
Szabó Péter, a Practical VLS ügyvezetője újabb személyi változásokról értesítette portálunkat a csapatot illetően - jelentette e vehir.hu.
 
Az NB I-et is megjárt, rutinos Nagy Richárd mellett a korábbi utánpótlás-válogatott Takács Martin már korábban elbúcsúzott a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának harmadik pozíciójában telelő Practical VLS-től, míg Molnár Balázs visszatért a Puskás Akadémiáról.
 
Szabó Péter, a Practical VLS ügyvezetője a keretüket illetően további változásokat közölt. Megtudhattuk, Kotroczó Péter is elhagyta Veszprémet (Kecskemétre igazolt), viszont két futballistával sikeresen egyezségre jutott a bakonyi klub.
 
A fehérvári nevelésű, 21 éves támadó, Galacs Erik az NB II-es Tiszakécskének intett búcsút a VLS hívására, míg a 19 esztendős védekező játékos, Sarok Zsombor a megyei élvonalban szereplő Főnix gárdájából érkezett a Pető Tamás irányította alakulatba.
 
Az ügyvezető hangsúlyozta, igazolások tekintetében nagyon nehéz dolguk volt, hiszen a vírushelyzet miatt az együttesek nem kívánnak megválni szinte senkitől; a folyamatos megbetegedések követeztében a létszám megléte különösképp fontos.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!