Veszprém: eldőlt a vezetőedző sorsa? - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Veszprém: eldőlt a vezetőedző sorsa?

Bíró Ádám - 2020. May 31. Sunday 17:21
Készülnek a játékosok.
Kép forrása: veszpremfoci.hu
A VLS Veszprém együttese ebben a szezonban az NB III Nyugati csoportjában szerepelt. A gárda a csonka idényben a kilencedik helyen végzett.
 
Korábban az nb3.hu-n is olvashattak arról, hogy a klubnak fájdalmas lépéseket kellett megtennie a koronavírus miatt kialakult helyzetre reagálva. 
 
"Ugyanakkor a döntés gazdasági következményeket is von maga után: hiába van élő szerződésünk a játékosainkkal június végéig, azokat kénytelenek leszünk felbontani velük a napokban. Azt javasoltam a labdarúgóinknak, hogy akik tehetik, menjenek el dolgozni, illetve vegyenek igénybe munkanélküli segélyt" - fogalmazott a csapat ügyvezetője, Szabó Péter.
 

Menjenek dolgozni vagy segélyért a focisták - 2. rész

 

Szabó azt is elmondta, hogy az intézkedés nagyjából 12 embert érintett. 
 
A vehir.hu-n megjelent cikkből kiderül, hogy a Veszprém vállalja az NB III-as szereplést. Az is fontos információ, hogy a szakmai stáb változatlan marad, vagyis Pető Tamás marad a vezetőedző. Pető a portálnak kijelentette, hogy kitart a gárda mellett.
 
Pető és kollégái hetente négy alkalommal tartanak edzéseket azoknak a veszprémi játékosoknak, akiknek igényük van erre. Egy foglalkozás közel három óráig tart. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!