nb1.hu

Végsőkig kiélezett mérkőzést nyert meg az ETO

Győr – A 88. percig úgy nézett ki, hogy döntetlen lesz a vége.

Végsőkig kiélezett küzdelemben gyenge első félidő után egy támadóbb szellemű ETO a hajrában Vörösbaranyi találatával egy gólos győzelmet aratott a Diósddal szemben – jelentette a győriek honlapja.

 

Az első játékrészben kiegyenlített, tapogatózó játékot láthattak a kilátogató szurkolók. Egyik fél sem tudott a másik fölé kerekedni. Az ETO inkább távoli lövésekből próbált veszélyeztetni, míg a Diósd kontrákkal igyekezett megszerezni a vezető találatot. Ez egyik félnek sem jött össze, pontatlanok voltak a befejezések.

 

Félidőben kettőt is cserélt az ETO Ködmön Zoltánt és Mayer Milánt Vörösbaranyi Armand és Weitner Ádám váltotta. Ezeknek a cseréknek meg is lett az eredménye, megváltozott a játék képe és az ETO beszorította a vendégeket saját kapujuk elé. Persze azért hátul is figyelni kellett mert többször is kontrával fenyegetett a Diósd. A nagy küzdés közben több kétes ítélet is született, ezeket firtatta Bekő Balázs is. A játékvezető pedig rendre utasította kispadunkat és mesterünket a lelátóra küldte. A nyomás eredménye „csak” az utolsó percekre lett meg. A hajrában sikerült megszerezni a vezetést. Vankó lódult meg a bal szélen, beadásába a csereként beállt Vörösbaranyi a kapu előtt bele tette a lábát és a labda a hálóba landolt! (1-0)

 

ETO FC Győr – Diósdi TC 1-0 (0-0)

ETO: Horváth – Köles, Nagy, Csató, Németh, Pongrácz, Illés (Tóth 82.), Vankó, Németh, Ködmön (Vörösbaranyi 46.), Mayer (Weitner 46.). Vezetőedző: Bekő Balázs

Diósd: Ténai – Girán, Sipos, Májer, Csanálosi, Mojzer, Pintér, Bonifert (Dunai 69.), Mészáros, Tarnóczy (EL-Sherif 58.), Palkó (Solymos 80.). Vezetőedző: Csurka Zoltán

Gólszerző: Vörösbaranyi (88.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC