nb1.hu

Végleg a DEAC-é a Loki neveltje, igazolt a Mosonmagyaróvár és a Balassagyarmat

Ketten is hosszabbítottak Monoron.

 

DEAC

 

"Bényei Balázs a DEAC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 31 éves jobbhátvéd az előző szezon tavaszán még kölcsönben szerepelt együttesünkben a DVSC játékosaként, ám most végleg leigazolta klubunk. A védő három vére szóló szerződést írt alá.

 

A DVSC-nél lejárt a szerződésem, és jelezték felém, hogy a védelem kialakult, nincs szükségük több emberre. A DEAC-tól többször is felhívtak, érzékeltették, hogy hosszabb távon számolnának velem. A megbeszélések után én is arra jutottam, hogy az lehet a legjobb megoldás, ha maradok – fogalmazott Bényei Balázs. – Az őszi szezonban kellemes tapasztalatot szereztem, a srácok hozzáállása, a szakmai stáb tudása pozitív benyomást keltett bennem. Az érződött, hogy a klubnak nem volt NB II-es tapasztalata, de a végére azért mindenki belerázódott. Sajnálom, hogy az eredmények nem jól alakultak, és nem sikerült kiharcolni a bennmaradást. Várakozással tekintek az új szezon elé. A vezetőség és a szakmai stáb egyre bátrabban fogalmazza meg célként a visszajutást, amivel én abszolút tudok azonosulni, nem véletlenül maradtam a klubnál. Szeretnék eredményeket elérni, célokért focizni és remélem, jövőre ez sikerülni fog” – zárta a rutinos jobbhátvéd.

 

Bényei Balázs Debrecenben született és a DVSC-ben nevelkedett. A 2012-2013-as szezonban kölcsönben szerepelt az akkor NB II-es Mezőkövesd csapatában, majd visszatért a Lokihoz, és a fiókcsapatban, a Létavértesben futballozott. Ezt követően Zoran Szpisljak elvitte magával Békéscsabára, ahol három szezont töltött, és itt mutatkozott be az NB I-ben is. A viharsarkiaknál összesen 76 bajnoki mérkőzést játszott, ebből 28 alkalommal az élvonalban lépett pályára. Végül 2017 nyarán tért vissza Debrecenbe, ahol további 54 mérkőzésen kapott szerepet az élvonalban."

 

BALASSAGYARMAT

 

"A klubunkhoz visszatérő Bonivárt Erik szerint profi körülmények között készülhet csapatunk.

 

Ahogy azt korábban már említettünk, egy nagy visszatérővel is gyarapodott játékosállományunk az elmúlt időszakban. Egészen pontosan azzal a Bonivárt Erikkel, aki korábban már futballozott színeinkben. A legutóbb a Vác FC-t erősítő 28 éves középpályást klubunkhoz való újbóli csatlakozása kapcsán kérdeztük.

 

– 2018 februárjában megfordult a fejedben, hogy egyszer akár még visszatérhetsz?

– Kifejezetten nem gondoltam rá, de az ötletet sosem vetettem el.

 

– Pontosan mi történt veled az előző esztendőkben?

– Az elmúlt években jobb-rosszabb időszakok változtak. Gondolok itt az NB II-es jó iramú mérkőzésekre, amiken játszottam, valamint a súlyos térdsérülésemre, ami után csaknem fél évet voltam kénytelen kihagyni. Szerencsére minden rendben, ennek már két éve. Azóta van már néhány meccs a lábaimban.

 

– Hogy alakult ez a mostani váltás?

– Nagy Tamás és Szabó Gábor vette fel velem a kapcsolatot. Felvázolták a célokat. Volt néhány ajánlatom NB II-es és harmadosztályú csapatoktól, de kis gondolkodás és egyeztetés után végül egyezségre jutottunk.

 

– Szerinted változott valami a klubnál legutóbbi ittléted óta?

– Szinte minden más, mint néhány évvel ezelőtt volt. Profibb körülményeket tapasztaltam a szűk két hét alatt.

 

– Mi a véleményed a felkészülés már lepergő részéről?

– Belevágtunk kőkeményen. A harmadik hétben vagyunk, napi két edzéssel készülünk, maximális erőbedobással. Az erővel biztosan nem lesz gondunk.

 

– Mint kiderült, továbbra is a Közép-csoportban rúghatod majd a bőrt.

– Mivel már mindhárom régióban volt szerencsém játszani, így azt tudom mondani, hogy a Közép-csoport a legkiegyensúlyozottabb bajnokság. Ráadásul az ország legügyesebb fiataljai szerepelnek a budapesti tartalékcsapatokban, ezért nagyon nehéz mérkőzésekre számítok.

 

– Mit vársz a szezontól?

– További erősítések függvényében az első helyet célozzuk meg.

 

– Milyen Bonivárt Erikre számíthatnak a szurkolók?

– Olyanra, aki minden meccset meg akar nyerni."

 

MONOR

 

"Folytatjuk a sort a még szerződést hosszabbító játékosainkkal. Szabó Zsombor és Juhász Zsombor is kék-fehérben folytatja.

 

Idei szezonban is csapatunk tagja Szabó Zsombor, aki a 3. szezonját kezdi meg csapatunkkal. Valamint végleg visszatért hozzánk Honvéd Akadémiáról Juhász Zsombor, aki 14 éves koráig nevelkedett nálunk.

 

Sok Sikert Srácok a szezonra! Következő részben bemutatjuk új igazolásainkat."

 

MOSONMAGYARÓVÁR

 

"Mosonmagyaróváron folytatja a BKV Előre egyik gólfelelőse, újabb fiatal játékossal erősített Varga László együttese! A 21 éves Szegő Imre a budapesti 1908 SZAC gárdájánál kezdte a pályafutását. Volt a Ferencváros futsalosa is, sőt a futsal NB I-ben is bemutatkozhatott. Végül aztán a nagypályás foci mellett döntött és az elmúlt idény azt bizonyította, hogy jól választott. A 2020-2021-es szezonban a BKV Előre ugyan kiesőhelyen végzett az NB III Nyugati csoportjában, de ez nem Szegőn múlott. A fiatal játékos húzóembere volt csapatának, és 32 meccsen 10 gólt szerzett, ezzel a BKV házi góllövőlistáján másodikként zárt.

 

Szegő Imrének sok sikert kívánunk a Credobus Mosonmagyaróvár együttesében!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC