Végen dőlt el az ősz egyik legnagyobb rangadója - REAKCIÓK - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Végen dőlt el az ősz egyik legnagyobb rangadója - REAKCIÓK

Juhász Gergely - 2020. November 22. Sunday 19:45
Élen fordulnak a lila-fehérek!
Kép forrása: kecskemetite.hu
Végen dőlt el az ősz egyik legnagyobb rangadója - REAKCIÓK
 
Élen fordulnak a lila-fehérek!
 
A 19. forduló zárómeccsén az Iváncsa csapott össze a Kecskeméttel, az ősz egyik legnagyobb tangadóján.
 
A találkozón egyetlen találat született, ráadásul az is a 90. percben. Gál döntötte el a találkozót a vendégek javára, azonban a következő körben ismét komoly feladat vár lila-fehér csapatra, hiszen a Fradival csap majd össze..
 
KTE HUFBAU – Iváncsa KSE 1-0 (0-0)
 
NBIII. közép csoport, 19. forduló
 
KTE: Mészáros – Puskás G., Gál, Vágó, Grünvald – Ludasi, Szalai G. (Asztalos 86.) – Tóth D., Károly (Puskás Z. 84.), Pantelisz (Jakab 46.) – Constantinescu (Lukács 46.).
 
IKSE: Ordasi - Balogh, Tóth Z. (Vallejos 82.), Varga, Fekecs, Szellák (Gera 65.), Aradi, Cseszneki, Pribék, Madarász, Domokos.
 
Gól: Gál (90.)
 
Sárga lap: Károly, Szalai G., Puskás G. ill. Madarász, Vallejos
 
Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Röviden összefoglalva biztosan furán fog hangzani, amit mondok. A srácoktól azt kértem, hogy küzdjünk ma úgy, mint az oroszlánok, erre nem is lehet panaszom, de sajnos sokszor úgyis játszottunk. Sok hiba csúszott be, akár taktikai, akár technikai, sokszor hoztunk rossz döntéseket. A második félidőben volt megint egy olyan időszak, ami Kozármislenyben is, de ez most tovább tartott, fordulás után az Iváncsa át tudta venni az irányítást, ehhez mi nem szoktunk hozzá eddig. Az eredmény tükrében viszont azt mondhatom, hogy jól alkalmazkodtunk, nem kaptunk gólt, majd a legjobbkor meg tudtuk szerezni a győztes találatot. Természetesen nagyon örülünk ennek sikernek, de már ilyenkor mindig a következő feladat jár a fejemben, pláne most, amikor egy nagyon jó Fradi jön majd. Megint kiesett sajnos két emberünk, ezért nem felhőtlen az örömöm, de ez majd változik, illetve ez megint jó bizonyítási lehetőség lesz más játékosoknak.
 
Domján Attila (Iváncsa KSE): Szomorú nem vagyok, mert jól játszottunk. Szerintem minimum a döntetlenre rászolgáltunk volna, a helyzetek alapján közelebb is álltunk a győzelemhez. Csalódott azért lehetek, mert ez nem sikerült. Jól feltérképezte egymást a két csapat, nem volt könnyű egyik félnek sem átjátszania a másikat. Nagyon sokszor ilyenkor egy pontrúgás tud dönteni, ezt a játékosok is tudják, sokat is beszélünk róla. Fájó persze, hogy ezt most mi kaptuk a 90. percben.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!