Védőt igazolt az Érd - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Védőt igazolt az Érd

Juhász Gergely - 2022. February 04. Friday 13:37
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: erdivse.hu
ÍME, A NYUGATI CSOPORT 12. HELYÉN TANYÁZÓ ÉRD BEJELENTÉSE:
 
,,Bartos Norbert, Hunya Krisztián, Kondor Tamás, Kürti Zsolt és Petrezselyem Tamás után az Iváncsáról érkező fiatal belső védő, a 22 éves Gajda Márkó is az Érdi VSE-nél folytatja pályafutását tavasszal.
 
Viszonylag jelentős játékosmozgás zajlik az NB III Nyugati csoportjának 12. helyén telelő Érdi VSE-nél, hiszen az őszi idény után Varga Tamás és Kalmár Domonkos felhagyott az aktív labdarúgással, illetve Bozsoki Imre és Jovánczai Zoltán is távozott, de az ősszel sérülésektől sújtott együttes a téli átigazolási időszakban hat játékossal mélyítette és erősítette meg keretét.
 
A ballábas, elsősorban belső vagy szélső védőként is bevethető Gajda Márkó pályafutását Hódmezővásárhelyen kezdte, majd megfordult Szegeden, a Honvédnál, Csákváron, Egerben, Tiszafüreden és Monoron is, míg az őszi idényt Iváncsán töltötte, ahol hétszer kezdőként, nyolcszor csereként kapott lehetőséget.
 
Gajda Márkó először próbajátékon vett részt az Érdi VSE-nél és a Balassagyarmat, illetve a Monor elleni mérkőzéseken is pályára lépett, melyeken meggyőzte a stábot, így pályafutását Érden folytatja!
 
Új játékosainknak sok sikert kívánunk!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!