nb1.hu

Védett a Fradiban az NB I-ben, leigazolta a Kecskemét

Hivatalos bejelentés.

Íme, a Kecskemét bejelentése:
 
"Komoly tapasztalattal rendelkező hálóőrrel állapodott meg klubunk a napokban, Kunság Roland személyében egy élvonalban is bemutatkozó kapust igazoltunk, aki már a Tiszakécske elleni edzőmeccsen is pályára lépett, azóta folyamatosan a csapattal készült.
 
Kunsági Roland a Honvéd akadémiáján nevelkedett, ahol NB I-es kerettagságig, illetve kupameccsekig jutott a felnőttek közt, emellett folyamatos játéklehetőséget kapott az NB II-es tartalékok közt is. Egy rövid rákospalotai kitérő után a Ferencváros igazolta le, ahol az NB I-ben is bemutatkozhatott 2012 márciusában.
 
A Fradiban 2 és fél esztendőt töltött el, innen Mezőkövesdre került kölcsönbe, ahol a 2014/2015-ös szezonban végig alapember volt a másodosztályban. Egy évvel később Soroksárra került, ahol kevés játéklehetőséget kapott, 2016 nyarán aztán a Győr labdarúgója lett, ahol 32 meccsen védett a bajnoki címmel és feljutással záruló szezonban az NBIII-ban. Az ETO egy fiatal kapussal képzelte el a folytatást a másodosztályban a „fiatalszabályra” tekintettel, így Sopronba igazolt, ahol ismét 13 meccsen védett, de az anyagi problémák miatt a kizárt csapatból értelemszerűen távoznia kellett. Ősszel a III. Kerületnél volt alapember az NBIII. nyugati csoportjában.
 
Kunsági összesen 84 NBII-es és 74 NBIII-as bajnokin védett, az NB I-ben 1 alkalommal kapott bizalmat. Új kapusunk szeretné feleleveníteni a győri sikereket Kecskeméten, rövid úton az NB II-be jutni a KTE-vel is:
 
„December elején keresett meg először Németh Viktor, aki korábbi edzőmtől, Bekő Balázstól informálódott rólam, 4-5 alkalommal is beszéltünk ezt követően. Utána lejöttem megnézni a körülményeket, pár napot itt is töltöttem és nagyon profinak találtam mindent. A KTE inkább egy jobb NBII-es klubhoz hasonlítható minden szinten, ritka az ilyen hely, ahol ilyen szervezetten zajlik a napi munka. Az előszámú célom az, hogy én legyek a kezdő kapus. A bajnokságban szeretnénk idén minél előkelőbb helyen végezni, ahogy én néztem a tabellát, az első nyolc hely reális lehet. Nyártól aztán egy tovább erősödő csapattal már a feljutást is meg lehet célozni, ennek a klubnak ugyanis magasabb osztályban van a helye!”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC