nb1.hu

Változások: új edző és szakmai igazgató a Pénzügyőrnél

Budapest - Fiatal mester a csapat élén.

 

Változott a szereposztás a Pénzügyőrnél. Varga Balázs lett a vezetőedző, Vatai Attila a továbbiakban szakmai igazgatóként tevékenykedik majd – írja az nb3foci.hu. 

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden pillanatáról – NB3.hu

Élő közvetítés az átigazolási piac minden pillanatáról

 

Az 1986.02.20-án született Varga Balázs játékosként többek között a Komlói Bányász, a Kozármisleny, a Szekszárdi UFC és a Szentlőrinc labdarúgója volt. Néhány mérkőzés erejéig az NB2-ben is játéklehetőséget kapott a Kozármisleny csapatában. Vezetőedzőként a 2014/2015-ös Baranya megyei bajnokságban bajnoki címet szerzett a Komlóval, majd a következő évben bár sokáig dobogós helyen álltak, s úgy tűnt, hogy akár az NB2-be való feljutásra is esélyesek, de pontlevonás miatt megtört a lendület, s végül a hatodik helyen zártak az NB3-ban. A most véget ért bajnokságban Szekszárdon volt vezetőedző, majd tavasztól Dunaújvárosban szakmai igazgató.

 

Vatai Attila 2010-től dolgozott a Pénzügyőr vezetőedzőjeként. Irányítása alatt Budapest bajnok és Budapest Kupa győztes lett a Pénzügyőr SE. Csapatával a legjobb eredmény a 2015/2016. évben volt, amikor az NB3-ban az 5. helyen végeztek. Emellett volt még egy 7., két 9., és egy 11. helyezésük. A Magyar Kupában emlékezetes meccset játszottak a Vasas, vagy például a Haladás ellen is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC