Változások a nyírbátori keretben, de legalább életben maradnak - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Változások a nyírbátori keretben, de legalább életben maradnak

Simon Zoltán - 2019. January 22. Tuesday 11:40
Ketten biztosan távoztak.
Most már talán megpendíthető: az őszi idény lefújása után hihetetlen pletykák keringtek a nyírbátori futballcsapatról – leginkább arról, milyen ajánlatokkal bombázták a kérők a játékosokat… - jelentette a szabolcsiinfo.hu.
 
Mindennek előzményét már több írásban taglaltuk, legutóbb pénteken, így ezúttal nem vesznénk el a részletekben. Dióhéjban annyit: az októberben kipattant anyagi problémák miatt sokan veszélyben látták az NB III-as klub jövőjét.
 
Nos, talán mégsem eszik ennyire forrón a kását, a vezetőség a várossal karöltve nagy energiákat mozgósított a folytatás érdekében, aminek legegyértelműbb bizonyítéka, hogy Szilágyi Krisztián irányításával (akinek érdemei elvitathatatlanok az eddigi szereplés kapcsán…) a Bátor hétfőn megkezdte a felkészülést.
 
Más kérdés, hogy a játékoskeretben támadtak lyukak… Reznek Donát az NB III. Közép-csoportban érdekelt Taksonyhoz távozhat, míg Bernáth Martin a Sényő-Carnifexhez csatlakozhat, ugyanakkor a korábban Ibrányban készülő Benkő Balázs marad Nyírbátorban.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!