Vajdasági kapussal erősített a listavezető - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Vajdasági kapussal erősített a listavezető

Nagy Benjámin - 2022. January 20. Thursday 16:37
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: kozarmislenyfc.hu

 

A KOZÁRMISLENY KÖZLEMÉNYE:

 

"Szabadkán született, évekig védett Szentlőrincen, most pedig Dombóvárról érkezett Kozármislenybe Pacéka Norbert. A 26 éves kapus leigazolására Lékai Soma sérülése miatt volt szükség.

 

Pacéka Norbert a Spartak Subotica neveltje. A szabadkai származású kapus 7 és 18 éves kora között a szabadkai egyesületben pallérozódott. A klubnál nem segítették, hogy a felnőtt csapatba kerüljön, ezért egészen fiatalon a távozás mellett döntött.

 

Kapóra jött neki, hogy Nagyatádon éppen hálóőrt kerestek, sikerült is megegyeznie a klubbal, de bajnoki mérkőzésen csak nyolc hónappal később, a magyar állampolgárság megszerzését követően léphetett először pályára. Bár a csapat kiesett a harmadosztályból, a fiatal kapus folytatta ebben az osztályban, hiszen követte atádi vezetőedzőjét, Papp Zoltánt Szentlőrincre.

 

A baranyai kisvárosban hat szezont töltött el, védett a harmadosztályban és a második csapatnál is. Szurkolóinknak is ismerős lehet, hiszen több alkalommal állt a Lőrinc kapujában a Kozármisleny ellen. Tavaly nyáron a több játékperc reményében igazolt Dombóvárra, ahol a megyei I. osztályú csapat kapuját védte. A középmezőnyhöz tartozó tolnai alakulatnak mind a 13 őszi összecsapásán kezdőkapus volt.

 

A legjobb korban lévő, 26 éves játékos most igazolt Kozármislenybe, ahol Lékai Soma sajnálatos sérülése miatt volt szükség újabb hálóőrre.

 

Pacéka Norbertnek ezúton kívánunk sikeres szereplést a HR-Rent Kozármisleny színeiben!"

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!