Vác: az első gól élménye - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Vác: az első gól élménye

Juhász Gergely - 2020. August 20. Thursday 12:07
A jétékos céljai is szóba kerültek.
Kép forrása: vacfc.com
Nyáron került fel az U19-es csapatból a felnőttek közé Vácon Lukács Kelemen, aki már három bajnokin pályára is lépett, valamint a Kecskemét ellen meg is szerezte az első gólját. Ennek apropóján készített vele interjút a vacfc.com:
 
– Nyáron kerültél fel a Vác VLSE U19-es csapatából a felnőttek közé. Mennyire volt nehéz beilleszkedni és milyen érzés a felnőttek között edzeni?
 
– A beilleszkedés nem volt igazán nehéz, mivel ebben a környezetben nevelkedtem és kortársaimmal együtt kezdtük meg a felkészülést a csapatban – mondta honlapunknak a fiatal középpályás. – Az edzéseket illetően eddigi tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy a ritmus változása, illetve a technikai- és játéktudás szintjének elvárásai magasabb teljesítési kényszert eredményeztek, ami előnyömre vált. Úgy érzem, hogy a ritmust – ha nem is egyből, de – elég hamar sikerült felvennem a felkészülés alatt.
 
– Hamar lehetőséget kaptál a csapatban kezdőjátékosként. Hogy értékeled az eddigi találkozókat? Egyénileg és csapatszinten hogy ment a játék?
 
– Egyénileg próbáltam eleget tenni az edzői utasításoknak, figyeltem arra, hogy minél kevesebb eladott labdám legyen és ez eddig jól sikerült. Csapatszinten a meccsek elején rendre jól játszottunk, lehetőségeink voltak a gólszerzésre, viszont egy-egy kis figyelmetlenség elég volt ahhoz, hogy pontokat veszítsünk. Az utóbbi két meccsen viszont jó úton indultunk el, remélem, ezt tudjuk tartani is.
 
– Hétvégén a Kecskemét elleni mérkőzésen megszületett az első gólod is. Milyen érzés volt elsőként a felnőttek között kapuba találni?
 
– Elképesztő érzés volt gólt szerezni felnőtt játékosként, főleg egy olyan meccsen, ahol kulcsfontosságú volt a találatom!
 
– Mik a céljaid a szezon hátralévő részében és mivel lennél a szezon végén elégedett?
 
– Szeretnék megragadni a kezdőcsapatban és bővíteni az egy meccsen belüli játékperceimet. Nagyon örülnék, ha újabb gólokkal segíthetném csapatomat.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!