Ukrajnából igazolt a Putnok, visszatérők Érden, alaposan átalakul az Iváncsa - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Ukrajnából igazolt a Putnok, visszatérők Érden, alaposan átalakul az Iváncsa

Juhász Gergely - 2021. July 08. Thursday 17:38
Erősítések és hosszabbítások a Vácnál.
Kép forrása: vacfc.com
IVÁNCSA
 
Újjáalakuló csapatunk szűk két heti edzésmunka után lejátszotta első felkészülési találkozóját, Székesfehérváron.
 
A Varga Á. – Schnierer, Aradi, Góhér Gergő, Nyúl K. – Pribék, Domokos, Szellák – Vallejos, Cseszneki, Balogh L. összeállításban kezdő csapatunk (Csereként pályára lépett: Suszter, Kercsó Bence, Vargyas László, Gajda Márkó és Meszlényi Ábel). Jó iramű találkozón, fölényben futballozva, az első félidőben Vallejos nagyjából 25 méterről eleresztett góljával 1:0-ára vezettünk, majd szépen-lassan felőröltük ellenfelünket.
 
A szünet után jöttek az újabb gólok is: Előbb Suszter értékesített egy ziccert; majd a balhátvéd poszton bemutatkozó Gajda Márkó lőtte ki balról a hosszú sarkot; végül régi-új játékosunk, Nyúl Krisztián zárta le a találkozót, miután közelről a kapuba talált.
 
Csapatunkban bemutatkoztak új igazolásaink is. A keret még közel sem teljes, a következő időszakban várható még játékos-mozgás!
 
Érkezők:
 
Kercsó Bence (Gárdony - támadó)
Gajda Márkó (Monor - balhátvéd)
Meszlényi Ábel (Csákvár – kapus)
Nyúl Krisztián (RKSK – balhátvéd)
Kozma Richárd (ESMTK – jobbhátvéd)
Hanzli Dominik (Újpest – középpályás)
 
Távozók:
 
Prokop Rostislav (Szentlőrinc)
Madarász Bence (Kecskemét)
Gera Dávid (Érd)
Csaba Dániel (Vác)
Greksa Bence (?)
Horváth Bálint (?)
 
Bajnokcsapatunk két meghatározó játékosa, Varga Bence és Tóth Zoltán Siófokon szerepel próbajátékon.
 
ÉRD
 
Két új és három régi-új játékossal erősítette meg keretét az NB III Nyugati csoportjának előző idényében tizedik helyen végző Érdi VSE, amely még egy támadó szerződtetését tervezi.
 
 
Az előző szezon végén Balogh Ádám, Farkas Bálint, Földesi Dominik, Kócsa Tamás, Honti Attila, Molnár Bence, Popov Patrik és Szekeres Pál is távozott Limperger Zsolt együttesétől, amely eddig öt új szerzeménnyel állapodott meg.
 
Az Érdi VSE-nél folytatja pályafutását a sokat megélt 25 éves belső védő, Gubacsi Zoltán, aki legutóbb a Putnokot erősítette. Az újpesti nevelésű labdarúgó pályafutása során játszott Diósdon és Szigetszentmiklóson is, emellett még utánpótláskorú játékosként a Novara Serie B-s együttesénél is megfordult, ahonnan az Újpest élvonalbeli együtteséhez tért vissza, de az NB I-ben nem tudott bemutatkozni, ennek ellenére a másod- és harmadosztályban már letette névjegyét.
 
Az érdiek másik új igazolása az egri nevelésű fiatal középpályás, Révész András, aki teljes pályafutását a Heves megyei székhelyen töltötte. Egerben már 15 évesen szerepet kapott a megyei első osztályban, azóta pedig az Eger SE NB III-as és megyei csapatainál is értékes tapasztalatokat szerzett.
 
A két ténylegesen új játékos mellett három visszatérője is akad az Érdi VSE-nek, hiszen a 24 éves középpályás, Gera Dávid Iváncsáról, a 26 éves, ugyancsak középpályás Pallagi Botond Balassagyarmatról, a 27 éves balhátvéd, Németh Gábor Vince pedig a másodosztályba feljutó III. kerületi TVE-től tér vissza korábbi sikerei helyszínére.
 
A tervek szerint az Érdi VSE még a támadószekciót szeretné erősíteni egy új igazolással.
 
Limperger Zsolt együttese harmadik nyári edzőmeccsét július 10-én, 10 órakor a Vác FC vendégeként vívja, majd az augusztusi rajt előtt még a Cegléddel és a Balassagyarmattal is megmérkőznek Kertész Ferencék.
 
Távozó játékosaink további pályafutásához sok sikert kívánunk!
 
PUTNOK
 
Javában zajlik az átigazolási szezon, minden csapat gőzerővel keresi azon játékosokat, akikkel erősödhet az egyesület kerete. Nincs ez másként a Putnok FC csapatánál sem, ennek keretében újabb két labdarúgóval sikerült megállapodni a csapat vezetőségének. Cserepka András az Ukrán ligából érkezett hozzánk az FC Minaj csapatától, Sághy Félix pedig az MTK Budapest játékosa volt az előző szezonban.
 
VÁC
 
A kapusposztra érkezett a 21 esztendős, Molnár László, aki a Budakalászban védett legutóbb, a Pest megyei I. osztályban. Jobbhátvéd posztra érkezett a 24 éves, váci nevelésű Purzsa Máté, aki az előző 6 évben az FC Hatvant erősítette. A 31 esztendős Fazakas Géza jobbhátvédként, belső védőként és védekező középpályásként is bevethető, legutóbb az NB III Nyugati csoportját megnyerő III. Kerületi TVE-ben szerepelt, de azt megelőzően játszott többek között Sopronban, Kisvárdán és a BKV Előrében is, így igazán rutinosnak tekinthető. A 22 éves, szintúgy váci nevelésű balhátvéd, Földi Máté két év után tér vissza klubunkhoz – az előző szezonban az NB III-as Gyöngyösben játszott. A váci nevelésű, 19 éves szélső középpályás, Balga Balázs a Nógrád megyei I. osztályt megnyerő Berkenyéről tért vissza hozzánk. A szintén váci gyökerű, 20 éves Balázs Simon támadó középpályásként bevethető, legutóbb Balassagyarmaton szerepelt. Végül a 19 esztendős középpályás, Tölgyes Ádám a Ferencváros U19-es csapatától érkezett, de már az FTC II NB III-as együttesében is bemutatkozott.
 
A kerettel kapcsolatos további hír még, hogy Halasi Péter, Kasza Balázs, Zámbó Dániel, Torda Patrik, Lukács Kelemen, Sorecz Szabolcs és Nagy Zoltán Gergő szerződést hosszabbítottak. Biztossá vált ugyanakkor Szalánszki Gergő távozása, a szélső az NB III-as BVSC-ben folytatja karrierjét.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!