nb1.hu

Újravették az ábécét: katasztrófa után állnának talpra

Teljesítenék a célkitűzését.

Nincs valami jó sorozatban a Taksony, az NB III-ban szereplő csapat zsinórban négy vereséget könyvelt el az utóbbi hetekben. Szabados Tamás játékosai az előző fordulóban hazai pályán néztek bele egy komoly pofonba, a SZEOL ötgólos győzelmet aratott. A taksonyiak a hétvégén a Budapest Honvéd második csapatának az otthonában tehetnek pontot a vesszőfutás végére. 
 
Szabados Tamás vezetőedző szerint a legutóbbi négy kudarcot olyan csapatok ellen szenvedték el, amelyek a bajnokság élcsapatainak számítanak. A tréner annak is örülhet, hogy egyre több játékosára támaszkodhat. Szabados hozzátette, a bennmaradás a céljuk, ezt minél hamarabb ki akarják pipálni.
 
"A múlt heti katasztrofális eredmény után szeretnénk minél hamarabb visszatalálni a győzelem ösvényére. Az elmúlt 4 mérkőzést  4 vereséggel zártuk, viszont olyan csapatokkal szemben maradtunk alul, amelyek a bajnokság meghatározói. Észre kell vennünk, hogy mi jelenleg nem vagyunk azon a szinten, ettől függetlenül nem szabad letargiába esnünk, sportemberekhez méltóan mielőbb talpra kell állnunk – akár már a hétvégén a kiszámíthatatlan Honvéd ellen. Nehéz 90 perc vár ránk. Sérültjeink szép lassan kezdenek felépülni, ezért már úgy tudunk a mérkőzésnek nekifutni, mint egy igazi futballcsapat, legalábbis kinézetre, hiszen már van 16-17 egészséges játékosom. A héten újra kellett vennünk az ABC-t, de ha ez kell ahhoz, hogy sikeresek tudjunk lenni, ám legyen! Arra kell törekednünk, hogy minél előbb biztosítsuk bennmaradásunkat, ehhez a hétvégén pontot, pontokat kell szereznünk" – nyilatkozta Szabados.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC