Újra nyertek Waltnerék, de (még) nem lettek bajnokok - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Újra nyertek Waltnerék, de (még) nem lettek bajnokok

Simon Zoltán - 2018. May 20. Sunday 16:31
Kaposvár - Részletes beszámoló.
Kaposvári Rákóczi FC–Csepel FC 1–0 (1–0)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 350 néző. V.: Kubicsek (Gyürüsi, Rózsás).
Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Vachtler, Ur, Lakatos G. (Fodor M., a szünetben), Hadaró – Szakály A., Nagy K. – Nagy J., Ivancsics (Godzsajev, 75. p.), Kollega K. (Böjte, 85. p.) – Rajczi. Vezetőedző: Deákvári Antal. Edző: Waltner Róbert.
Csepel FC: Lőrincz – Somodi Á., Hesz, Haraszkó, Teplán –Dévai (Horváth Á., 52. p.), Szabó Á. – Németh Z., Fisli, Simon K. – Korozmán N. (Vörös 70. p.). Vezetőedző: Gabala Krisztián.
Gólszerző: Nagy J. (39. p.).
Sárga lap: Hadaró (28. p.), Nagy K. (31. p.), Ur (42. p.), Rajczi (50. p.), Kollega K. (82. p.), Böjte (93. p.) illetve Szabó Á. (43. p.), Németh Z. (73. p.), Teplán (82. p.). 
 
A Csepel gárdáját sikerült legyőznie a kaposvári csapatnak hazai pályán, amivel nagyon nagy lépés tettek az NB II. irányába - írta a kapospont.hu.
 
"Az utolsó két fordulóban csupán egy pontot szerzett a Kaposvári Rákóczi csapata, így a szombati mérkőzésen úgy kellett a győzelem és a három pont, mint egy falat kenyér. Ebben a szellemben vonultak pályára Waltner Róbert fiai, akik az első percektől fogva harcolták ki a helyzeteket.
 
A gólra a 39. percig kellett várni: egy furcsa tömegjelenet után Nagy János bólintotta a kapuba a játékszert, ezzel 1-0 lett az állás. A mérkőzésnek nagy volt a tétje, amit az is bizonyít, hogy a hazai játékosok sokszor kemény belépőkkel állították meg a csepeliek támadását. Három hazai játékos is besárgult az első félidőben.
 
A második félidő is kemény, brusztos játékot hozott, mindkét csapat gyűjtögette a sárga lapokat, de durvább szabálytalanság és kiállítás már nem volt a mérkőzésen. A mérkőzés végéig már nem sikerült újabb gólt szerezni a csapatoknak, így a Kaposvári Rákóczi 1-0 arányban legyőzte a Csepel gárdáját és rendkívül fontos három pontot gyűjtött be két fordulóval a bajnokság vége előtt.
 
Ezzel a győzelemmel viszont még nem dőlt el a bajnokság sorsa, hiszen a közvetlen rivális Ajka szintén legyőzte hazai pályán a THSE-Szabadkikötő csapatát, így még mindig csak három pont lemaradásban vannak a Rákóczi mögött."
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!