Újra kettős rangadó lesz Budapesten - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Újra kettős rangadó lesz Budapesten

Simon Zoltán - 2019. April 10. Wednesday 14:42
Hivatalos bejelentés.
Voltak idők, amikor a kettős rangadók megmozgatták Budapest népét és a legendás Népstadion majdnem mindig megtelt a dupla futballcsemege miatt. Nem véletlen, hogy az új Puskás Aréna kapcsán is felvetődött, hogy akár kettős rangadóval is fel lehetne avatni a mérkőzést, nem feltétlenül válogatott meccsel.
 
Addig viszont még hosszú idő van, de az már biztos, hogy a hétvégén újra kettős rangadó lesz Budapesten, pontosabban Óbudán.
 
A III. Kerületi TVE vendége a Csepel lesz, a meccs pikantériája, hogy amikor az óbudaiak a kilencvenes években élvonalbeliek voltak, akkor általában 8-10 ezer néző előtt játszották a meccseiket vasárnap. Ám az akkori, amerikai tulajdonos végül Csepelre költöztette a gárdát a kiesés után, majd az alakulat a Szigetországból is továbbvándorolt.
 
A másik mérkőzésen az NB II utolsó helyezettje, a Monor fogadja majd az élvonalba vágyó Gyirmótot. A mérkőzésekkel kapcsolatban hivatalos bejelentéseket tett az óbudai klub.
 
„Mai napon a BSS Monor képviselőivel történt egyeztetés eredményeképpen tájékoztatjuk Önöket a 2018/2019-es bajnokság hátralévő, Egyesületünk sportlétesítményben megrendezendő kettős rangadók megtekintésével kapcsolatban. Egyesületünk felnőtt csapatának bajnoki mérkőzésére érvényes szezon bérlettel, jeggyel rendelkező szurkolóink a TVE mérkőzést követően megtekinthetik a BSS Monor mérkőzését.
 
Egyesületünk mérkőzését követően a rendezők a lelátókat leürítik a szurkolói kijáratokon keresztül. Azon szurkolóink, akik a BSS Monor mérkőzését meg kívánják tekinteni azok a TVE mérkőzésre érvényes jegyük vagy bérletük felmutatásával a recepción tudnak a BSS Monor mérkőzésre jegyet kapni, majd a szurkolói bejáratokon a lelátóra visszatérni.
 
Jó szurkolást, TVE győzelmet és kettős rangadó hangulatot kívánunk! III. kerületi Torna és Vívó Egylet.”
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!