nb1.hu

Újra kettős rangadó lesz Budapesten

Hivatalos bejelentés.

Voltak idők, amikor a kettős rangadók megmozgatták Budapest népét és a legendás Népstadion majdnem mindig megtelt a dupla futballcsemege miatt. Nem véletlen, hogy az új Puskás Aréna kapcsán is felvetődött, hogy akár kettős rangadóval is fel lehetne avatni a mérkőzést, nem feltétlenül válogatott meccsel.
 
Addig viszont még hosszú idő van, de az már biztos, hogy a hétvégén újra kettős rangadó lesz Budapesten, pontosabban Óbudán.
 
A III. Kerületi TVE vendége a Csepel lesz, a meccs pikantériája, hogy amikor az óbudaiak a kilencvenes években élvonalbeliek voltak, akkor általában 8-10 ezer néző előtt játszották a meccseiket vasárnap. Ám az akkori, amerikai tulajdonos végül Csepelre költöztette a gárdát a kiesés után, majd az alakulat a Szigetországból is továbbvándorolt.
 
A másik mérkőzésen az NB II utolsó helyezettje, a Monor fogadja majd az élvonalba vágyó Gyirmótot. A mérkőzésekkel kapcsolatban hivatalos bejelentéseket tett az óbudai klub.
 
„Mai napon a BSS Monor képviselőivel történt egyeztetés eredményeképpen tájékoztatjuk Önöket a 2018/2019-es bajnokság hátralévő, Egyesületünk sportlétesítményben megrendezendő kettős rangadók megtekintésével kapcsolatban. Egyesületünk felnőtt csapatának bajnoki mérkőzésére érvényes szezon bérlettel, jeggyel rendelkező szurkolóink a TVE mérkőzést követően megtekinthetik a BSS Monor mérkőzését.
 
Egyesületünk mérkőzését követően a rendezők a lelátókat leürítik a szurkolói kijáratokon keresztül. Azon szurkolóink, akik a BSS Monor mérkőzését meg kívánják tekinteni azok a TVE mérkőzésre érvényes jegyük vagy bérletük felmutatásával a recepción tudnak a BSS Monor mérkőzésre jegyet kapni, majd a szurkolói bejáratokon a lelátóra visszatérni.
 
Jó szurkolást, TVE győzelmet és kettős rangadó hangulatot kívánunk! III. kerületi Torna és Vívó Egylet.”
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC