nb1.hu

Újpest-Paks: videó Böde Dániel kiállításáról

A hajrában villant a piros lap.

 
Az NB III Közép csoportjában vasárnap fordulatos meccset játszott az Újpest és a Paks. A találkozó végén a lila-fehérek örülhettek, hiszen 5-4-re nyertek. A Tolna megyei együttesben Böde Dániel kezdett, a 33. percben gólt szerzett, aztán a 93. percben kiállította őt Büki Gábor játékvezető.
 
Videón is láthatjuk az esetet. Böde egy párharc végén a földön maradt, aztán minden bizonnyal valamit odamondhatott a bírónak, akinél ez pirosat ért:
 

A Paks jelenleg a 15. helyen áll a tabellán, az Újpest a hetedik pozíciót foglalja el. 
 
A találkozó után a paksi edző így értékelt:
 
"Megérdemelt az Újpest győzelme. A legkisebb védelmi hibáinkat is góllal büntették az első félidőben. Jó mérkőzés lehetett sokaknak, de számunkra nem. Az én felelősségem is benne van a vereségben, hiszen az a csapat, mely vezetőedzővel rendelkezik, nem kaphat huszonhárom perc alatt öt gólt, főleg úgy, hogy nálunk volt az előny. Hiányzott a védőink közül egy olyan vezér, aki megállította volna a csapat lejtmenetét a pályán, sajnos ez nekem a pálya széléről nem sikerült. Nem vagyunk messze a mezőnytől, de egy-egy gólokkal rendre alulmaradunk az olyan mérkőzéseken, ahol akár eredményesebbek is lehetnénk" – nyilatkozta Kindl István.
 
NBIII., Közép csoport, 13. forduló: 
Újpest FC II. – PAKSI FC II. 5 – 4 (5 – 3)
Gólszerzők: Varga 22′, Jakobi 25′, 32′, Burzi 35′, Radosevic 45′, ill. Pesti 6′, Szécsi 9′, Böde 33′, Szekszárdi 78′

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC