nb1.hu

Újpest-Honvéd: megingások és sajnálat – REAKCIÓ, VIDEÓ

Egy gól döntött a rangadón.

Szombaton a Honvéd és az Újpest csapata az NB III-ban csapott össze egymással. A rangadót a kispestiek nyerték meg 1-0-ra, a találkozó egyetlen gólját László Dávid szerezte a 49. percben. 
 
A gólt az újpestiek hivatalos weboldala így elevenítette fel:
 
"A második félidő elején aztán hirtelen jött a fekete leves, a 49. percben egy szép szöktetés után tette ellenfelünk szélsője középre a labdát, és a 11-es pont magasságában álló László Dávid háttal a kapunak átvette, majd védőnk szorításában elesve továbbított a hálóba (0-1)."
 

Mundi Viktor a lefújás után elmondta, nem lehet elégedett.
 
"Először is szeretnék gratulálni a Kipest csapatának, nagyon szervezetten futballoztak. Sajnos ezen a hétvégén támadásban nem voltunk kellően agresszívek, nagyon keveset vállaltunk az ellenfél térfelén, és ez nagyban befolyásolta a mérkőzést. Tulajdonképpen két megingásunk volt a védekezésben, és az egyikből a Honvéd gólt tudott szerezni. Nem játszottunk jól, de nem érdemeltünk vereséget, a második félidőben a győzelemre is esélyünk volt. Nem vagyok elégedett, nem voltunk elég kezdeményezőek, nem mentünk bele egy az egyben a párharcokba, úgyhogy ebben több lehetett volna. Nagyon sajnálom, hogy vesztesen kellett elhagyni a pályát" – nyilatkozta a lila-fehérek mestere.
 
 
NB III, KÖZÉP CSOPORT, 13. FORDULÓ
Újpest FC II–Budapest Honvéd II 0–1 (0–0)
Csepel. V: Juhász Dávid (Molnár I., Jászberényi M.)
Gólszerző: László Dávid (49.)
ÚJPEST: Tomori – Kovács D., Hajnal, Böndi (Skulka – a szünetben), Csongvai, Ferkel (Kiss K., 75.), Nagy Zs., Mucsányi, Kálnoki-Kis Zs., Török L. (Hegedűs, 58.), Geral
.Vezetőedző: Mundi Viktor.
HONVÉD: Nagy S. – Török K., Szabó A., Eördögh, Lukács D. (Gera, 82.), László D., Gale (Nagy S., 67.), Pekár, Csányi (Ulbert, 82.), Keresztes (Kocsis D., 58.), Feledy. Vezetőedző: Simon Miklós.
 
A meccs teljes felvétele:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC