nb1.hu

Újoncok rangadója: döntő bírói hibákról beszélt a BVSC edzője

Objektív nyilatkozatot tudott adni.

Az NB III Keleti csoportjában a Salgótarján a BVSC-t látta vendégül az első fordulóban. Érdekesség, hogy mindkét csapat az előző idényben még a megyei bajnokságban szerepelt. A meccsen a zuglóiak szerezték meg a vezetést Murai góljával a 23. percben, az 1-1-es végeredményt Tarlósi állította be a második félidő elején. A hajrában egyébként három salgótarjáni játékost is kiállított a játékvezető, de az emberfórral nem tudott élni a BVSC.
 
Gabala Krisztián szerint Nazsa Tamás olyan döntő hibákat vétett, amelyek a fővárosi alakulatot sújtották.
 
"A találkozóról most már tiszta képet kaptam, mert a felvett videóanyag alapján objektívan tudok nyilatkozni. Sajnos, ki lehet jelenteni, hogy a játékvezető ezen a napon döntő hibákat vétett, amivel kizárólag csak a BVSC csapatát sújtotta. A büntető szituációnál ellenfelünk játékosa két méterről ráemelte labdarúgónk könyökére a labdát, ami a teste mellett helyezkedett el, ellenben a Murai Márkkal szemben elkövetett szabálytalanságot, amely méterekkel a büntető területen belül volt, kivitte szabadrúgásra a játékvezető. Továbbá amennyiben következetesen vezette volna a találkozót, úgy a sok kiállítás miatt hamarabb kellett volna befejezni a mérkőzést. Ezek tények, ugyanúgy, mint az is, hogy ennyi helyzetet nem lehet kihagyni. Rengeteget dolgoztunk azért, hogy megnyerjük a találkozót, de valami mindig közbeszólt. Gratulálok az ellenfél kapusának, aki a mezőny legjobbjának bizonyult ezen a napon és köszönettel tartozom szurkolóinknak, akik végig támogatták csapatunkat!" – idézi Gabalát a bvsc.hu.
 
Salgótarjáni BTC-BVSC-Zugló 1-1 (0-1)
Salgótarjáni BTC: Puporka – Boros, Illés E., Nemes, Szeles – Hegedűs, Sárközi (Bakos 73.), Szabó T. – Bata (Novák 80.), Tarlósi M., Bocsi (Gazdag 57.) Vezetőedző: Rubint Richárd.
BVSC-Zugló: Horváth G. – Komódi, Szabó Á., Balogh B., Balázs B. (Pintér, 76.) – Simon K. Schrammel (Kelemen P., 36.), Balogh M., Tóth K. – Hrepka (Fisli, 62.), Murai. Vezetőedző: Gabala Krisztián.
Gólszerzők: Tarlósi M. (49.), ill. Murai (23.)
Piros lap: Szeles (70.), Hegedűs (85.), Szabó T. (93.)
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC